okuma sea bass 0.23 misineden bıktım

Konu, 'Misinalar' kısmında gacal tarafından paylaşıldı.

1. gacal

gacal Deniz Uzun

Favori Kamış:
    Okuma Alumina 2.40 5/25
    Favori Makine:
    Shimano Exage 3000 SFD
    En İyi Avı:
    Levrek 4,5 kg
    merhaba arkadaşlar.
    spin işine yeni başladım. makineye okuma seabass 0.23 misine sardım. ilk zamanlar biraz gam yaptı. hadi yeni dedim. ama saralı 1 ay oldu hala gam yapıyor. en son beni kaşıktan etti. sahtelerin paraşüt yapmasındandır dedim. fırdöndülü klips aldım fakat hala durum aynı.

önerebileceğiniz bir misine varsa duacınız olurum :)

teşekkürler

2. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
  3. fthstorm

fthstorm fatih

Favori Kamış:
    Shımano Vengeance Shad 2.70 Cormoran Bull Fighter 2.70 DAİWA Crossfire 2.70
    Favori Makine:
    Shimano Exage 2500 FC Okuma Travertine TR40
    En İyi Avı:
    3.5 kg. Levrek
    Ben de spin makineme bu dertlerden dolayı örgü misina sardım.

Ama kullanmış olduğum misinaların en iyisi ve sorun yaşatmayanı,tesadüf eseri bir av bayinden aldığım Bugg Line marka 300 m. orjinal japon misinasıydı.

Bu misinayı kullandıktan sonra sahte ve döner kaşık zahiyatının önüne geçtim.

Çok sağlam ve gam yapmıyordu.Şahsen ben tavsiye ederim.Fakat kolay bulunan bir misina değil maalesef.

300 m. 20,00 tl'ye almıştım.Gerçekten kullanıcısına güven veriyor.

Şahsen tavsiye ederim.

4. GündüzGezen

GündüzGezen Şenol

Favori Kamış:
    Shimano Nexave CX 7-21gr. & Lineaeffe S-Curve Spinning 240 & Shimano Alivio TE 6000 / 360
    Favori Makine:
    Shimano Nexave 2500 FB & D.A.M Quick Effzett FDS 735 & D.A.M 860 SLR Surf
    En İyi Avı:
    Söylemem nazar değer :)
    Powerline Extreme 0,20 kullanıyorum. Harika bir misina 300 metresini 10 TL. alıyorum. Misinayı sararken çok sıkı sarmıyorum. Şiddetle tavsiye ederim, ben bu misinayı buluncaya kadar 3-4 marka misina denedim. En son bu misinayı aldım ve sardım, at-çek yapmaya gittim. Mepsimi taktırdığım ağaç köklerinden kurtarmak için elimle çektiğimde misinayı koparamadım o anda işte aradığım misinayı buldum dedim. Daha sonra yanımdaki av arkadaşımın verdiği havluyu elime dolayıp ancak o şekilde kopardım. Geriye bir tek gam problemi varmı onu gözlemlemek kaldı. 1 ay sonra misinamı hala kullanıyordum ne gam ne keder vardı :)

5. ycan74

ycan74 yalın

Cengiz balıkçılıktan powerline alın ben 1 senedir kullanıyorum , idare ediyor beni, ara sıra değiştirmek gerekiyor misinayı.

6. gacal

gacal Deniz Uzun

Favori Kamış:
    Okuma Alumina 2.40 5/25
    Favori Makine:
    Shimano Exage 3000 SFD
    En İyi Avı:
    Levrek 4,5 kg
    işin garibi okuma'yı da cengiz balıkçılık önermişti :(

7. kostanda

kostanda cemal

misina

spin avda naylon tabir ettiğimiz misina kullanıyorsan gam yapmayan bildiğim misina okuma bluefish ve oskar kevlon dur fakat bu misinalar gam yapmasa da esnek oldukları için spinde avın sağlam takılamamasına da sebep olabilirler.benim tavsiyem ip misina kullanman hem daha sağlamcı hemde balık dokunduğunda bile ayırt edebiliyorsun.şahsen benim elimde berkley whiplash ip misina var ince ve çekeri yüksek