Okuma Seabass sipariş ettik 300 m tatlısuda dayanıklımı verim alınabiliyor mu? İyi bişey değilse hiç sarmadan aynen iade . Açıkçası bir de adının Seabass olmasından tereddütlüyüm tatlısuda gider mi diye.Yardımcı olursanız sevinirim.
ben tuzlu suda .28 kullandım gayet yumşak soft bi misina gamlanma olayı yok karar senin.sağlamlığıda fena değildir.
Okuma kalitesinden şüphem kalmadı da İsmail Abi misina tatlısu tuzlu su farkeder mi diye bir tereddüte düştüm aslında pek fark edeceğini de sanmıyorum ama hani sudaki kamuflaj olayı felan var ya.Atçek için düşündüm 0,23 ü ve sipariş ettim.Dediğim gibi abi sırf deniz için üretilmiş bir misina bu ancak tatlısuda bi dezavantaj yaratırmı onu merak ettim sağol abi cevabın için.
tuzlu suda dayanımı iyi olduğuna göre tatlı suda problem çıkarmaz fiyatıyla kalitesiyle iyi bir misinadır.
ben tatlısuda 0,26 lığını kullandım uzun süre atçek için,makinam 30 luk kafa ama sıkıntı çıkmadı gam yapmıyor düğüm mukavemeti iyi, kaşık ota falan takıldığında hiç çekinmeden asılıyorum şimdiye kadar hiç kopmadı tavsiye ederim fiyatıda baya makul bence...
Abi hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Dediğiniz gibi abi fiyatı da makul.Daha iki gün önce kalitesiz misina yüzünden iki tane mepps marka kaşık bıraktım suya o yüzden sordum.Tekrar teşekkürller.
Ben de merak ediyorum aslında. Geçen sefer misina sipariş ederken ben de aynı ikilemde kalmıştım bu misina tatlı suda iş yapar mı diye. Farketmez heralde diye düşünmüştüm ama yine de cesaret edemeyip başka misina almıştım.
Soyer Abi ben o tür ikilemleri ortadan kaldırmak adına misinayla bir iki deneme yapıp neticeyi paylaşırım . Lakin misinaya öyle bir isim koymuşlar ki tatlı su avcısı almadan önce bir düşünüyor