okuma smılıan jıg kamışı

Konu, 'Tekneden Balık Avcılığı' kısmında senol232 tarafından paylaşıldı.

1. senol232

senol232 ŞENOL

Favori Kamış:
    dam
    Favori Makine:
    shımano hyperloop
    En İyi Avı:
    4kg kaya levyeği
    selamlar sıtenıze yenı uye oldum tekneden 60.70 metrelerde mercan karagoz vs balıklar avlıyoruz okuma smılıan 1.80 jıg kamışı uygunmudur bu kamıştan kullanan vardık muhakkak değerlı fıkırlerınız için teşekkurler

2. cyhnckr

cyhnckr Ceyhun

Favori Kamış:
    Shimano Ultegra, Major Craft Solpara 275 50gr, Italcanna Jigging
    Favori Makine:
    Penn Affinity, Daiwa Emblem Pro 6000A, FinNor Marquesa 40II,Daiwa Exceler 4000HA,Daiwa Saltist 4500
    En İyi Avı:
    43cm palamut , 50cm Lüfer , 7,5kg Sarıkuyruk
    Şenol Bey,

Ben kullanıyorum kamışı, 30-50lbs olanını. özellikle 30-50lbs tercih ettim, tekneden hem yemli hemde jig amaçlı. Mercan vuruşu çok güzel hissediliyor. Ayrıca 300-400gr kurşun ile sırtı çektim bir sorun ile karşılaşmadım. Yalnız Ege'de tuz oranı fazla olduğu için kamış porselenleri yeşilimsi oksitlenme yapıyor, pas değil! Avdan sonra temizleyin.

3. senol232

senol232 ŞENOL

Favori Kamış:
    dam
    Favori Makine:
    shımano hyperloop
    En İyi Avı:
    4kg kaya levyeği
    ceyhun bey yardımınız için çok teşekkur ederım ucuz kamışlarda balık vuruşu fazla hıssedılmıyor onun ıcın kalıtelı bır kamış almak istıyordum hoşcakalın

4. zeroplus

zeroplus umut tuna

bende 20-30 lbs olanını kullanıyorum kafan rahat olsun çok memnun kalırsın yalnız oksitlenme bende de oldu dikkat etmek lazım

5. PAKETEFE

PAKETEFE Cemal Mönüm

Ben 1 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum. Küçük büyük ne varsa sorunsuz topluyor. Kesinlikle tavsiye ederim.