merhaba abilerim ve kardeşlerim beklemeli av için kendime takım oluşturdum şimdide spin at çek için bir takım oluşturucam ama kafama takılan birşey var.video sitelerinden bu spin videolarını izliyorum ama adamların kullandığı kamışlar bana kısa geldi hani sanki en fazla 1.5 metre felan civarında gibi gözüküyo belkide yanlış görüyorumdur! şimdi spin için en araştırmalarıma göre http://www.avmarketi.com/asp/product/11716/Okuma-Salina-SeaSpin-10-40g-kamis-240cm bu kamışı öneriyolar bu kamış 2.40 metre.at çek için uzun gibi geldi bana ama tabi sonuçta spin olduğu için sorun olduğunu düşünmüyorum.bide ben alanyada olduğum için burda okuma bulunması zor.avmarketine sordum 1.5 aya kadar gelirmiş başka online alabileceğim bir site varmı güvenilir??bu kamışada uygun olarak hangi makinayı alsam diye düşünüyorum forumda birkaç makina tavsiye edilmiş ama uygun fiyatta olup güzel bir makina banada sölermisiniz.fiyat aralığımda en fazla 130 veya 150 tl
Bende o kamıştan almayı planlıyorum. Bu da benim açtığım konu; http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=39265
Spin olarak 2.40 idealdir, tabii denizin içinde suya girerek kullanacaksan yok ben suya girmem mendireklerden sahillerden atacam dersen o zamanda 2.70 iyidir. Lakin ikisi de birbirinin yerine kullanılabilir yani denizin içinde 2.70, kıyıdan 2.40 ile. Aralarındaki farklar bir kere 2.70 daha ağırdır ama atış erimin daha yüksek olur, 2.40 ile 2.70 ile vereceğinden daha iyi aksiyon verirsin kullandığın sahteye falan filan fişman. Bu arada boyda önemli senin boyun kaç Erdinç kardeşim?
Arkadaşım kullanıyor bende denedim ancak aksiyonu sert bir kamış ve ergonomik bir yapıya sahip değil. Bence 240 cm veya 270 cm. boyunda 10 - 30 gr aralığında ve sapı ergonomik bir kamış almanızı tavsiye ederim.
abi benim boy 1.80 kıyıdan atıcam tabi ama denize felan girme yok.bide daha çok tekne için önemsiyorum at çek'i levrek veya diğer balıklar için.hani diyorumki birini direk beklemi atıp bekleyip diğeriyle direk at çek yapayım diyorum.yani o dediğim kamışı almıyayımmı?sizin dediğiniz kamışlar hangisi spin için?
Cuma günü sipariş ettiğim okuma salina seaspin 240 10-40 kamışımı, c.tesi günü, Kalkan tarafında test etme şansı buldum. Sahteyi daha üçüncü atışımda 72 cm, 1150gr ağırlığında iskarmozu (turna-baraküda) yakaladı. Tabi şansta var ama balığı kamışla kaldırdıgım gibi hop kayalara aldım. U şeklini alan kamış son derece dayanıklı oldugunu gördüm. Naçizane tavsiyemdir, hiç düşünmeden alabilirsin. Bu arada boyum 186cm ve 240 olanı kullanıyorum. Balığın fotosu da aşağıda
Ben de bayağı bir aramıştım, hiçbir yerde bulamadım. Yalnızca şuradan buldum. Arkadaşla telefonda da görüştük, ilgilendi sağolsun. http://www.mcavmarketi.com/urun_detay.asp?pid=3414 Özellikle ara bir sor var mı yok mu ellerinde diye. Dediğim gibi spin için gözün kapalı alabilirsin.
10 gr ve üzeri sahtelerle kullanmak için harikadır .Neden dersen orta sert bi kamıştır.2.70 alırsın uzun gelir ,2.10 alırsın kısa gelir ,2.40 uzunluk idealdir .Al gitsin .
OKUMA V-SYSTEM 240 cm 10-40 gr ATARLI SPIN KAMIŞ bu kamıştan almaya karar verdim ama hiçbiryerde yok çıldırıcam.bazı sitelerde stoklarda var gözüküyo ama arıyorum kalmadı diyolar.bulamabileceğim yer söleyin bana hemen alacam çünkü
Distribitörü cengiz balıkçılık ve oraya da nisan gibi gelecek yeni sezon ürünleri bence bekle çünkü fiyatının hakkını veren bir kamış.
Erdinç yıkılan vakıf hastanesinden aşağı, doğu garajı istikametine ilerlerken ilk trafik ışığından sola dön, sağa dönüş plaza 2000 e gider sen sola döneceksin, biraz yürü tekrar sola doğu garajının arkasına çıkan biraz yokuşlu bir yol var dükkan hemen sağda. Okumanın ürünlerini bulabilirsin, son gittiğimde okumanın jig kamışını incelemiştim gerçekten çok kaliteli malzemesi var.
inşallah bu dediğim ürün vardır.varsa alırım ama yoksa 1 ay beklicez artık yapcak bişey yok.dün zaten cengiz balıkçıyı aradım onlara sordum adamlar 1 ay sonra ürünler gelecek diyolar
Arkadaşlar spin takımı ile ne kadar uzağa atış sağlanabilinir? Antalya-Lara da levrek için ne gibi sahteler önerirsiniz? Lara'nın nereleri uygundur. Lara da bulunan abilerimiz, kardeşlerimiz yardımcı olursa sevinirim.