okuma surf makina yardım lütfen

Konu, 'Makineler' kısmında matti tarafından paylaşıldı.

1. matti

matti murat

arkadaşlar bu konuda bi yardımda ben rica edicem.fransadaki asker arkadaşıma surf makina sipariş etmek üzereyim fakat kafam karıştı.kullanacağım kamış captain 3.90 surf,müthiş hafif ve sağlam bir kamış.üstelik atarıda çok iyi.bu kamışa uygun bir okuma yada şu marka makina daha iyidir diyorsanız önerilerinizi bekliyorum yanlız makinada surf olsun ve hafif olsun istiyorum.herkeze şimdiden teşekkürler..

2. Chuck

Chuck uslu akgül

tabiki okuma önerilerii gelecektiirr ve marka tatışılmazzz ama benim önerim sana SPRO INCOGNITO 965 olur bende çok gittim geldim makinalarda bu makinada karar kıldımm mükemmel ötesi bir makina makina + kamış 1 kg etmiyor nerdeyse tabiki daha deneyimlii arkadaşlar yardımcı olacaktır...
    iyi avlar dilerimm

3. canzola

canzola Big Game Hunter

Favori Kamış:
    Shakespeare Ugly Stik Big Water XH
    Favori Makine:
    Daiwa Saltist
    Bütçe söylerseniz daha kolay yardımcı olabilir herkes.

4. maddonmez

maddonmez MUHAMMED

Favori Kamış:
    dam steel power 4,20 / linea effe s-flex 15 kilos
    Favori Makine:
    okuma power line 845 x 2
    En İyi Avı:
    sazan 1,5
    bende okumanın pl 865 var makina gayet güzel arka kalaması çok işime yarıyor ve ömür boyu garanti vermeleri de cabası ama bu aralar bende yeni bir takım yapıyorum makinada okuma pl 865 yada spro 975 düşünüyorum.
    ayrıca balıkmalzeleri satan bir sitede spro 975 ler 170 kusurden 140 a düşmüş bu bilgiyide dikkate al.
    okuma pl 865 de 133 tl 680 gram
    spro 975 142 tl 555 gram
    spro 965 120 tl 620 gram (bu makinada ince ayar yapılabilir ön ve arka kalama diyor bu arka kalama okumadki arka kalamadaki özelliğin aynısımı ben okuma arka kalaması gevşetip açtım mı ben kolu çevirinceye kadar balık istediği gibi misinayı götürüyor bu makinadada aynı aynı özellikliden mi)

5. matti

matti murat

200 lira civarı olabilir

6. İsmetÇelik

İsmetÇelik İsmet

Favori Kamış:
    LINEAEFFE TITANIUM SURF
    Favori Makine:
    OKUMA POWER LINER PL 865
    En İyi Avı:
    Lüfer
    OKUMA POWER LİNER PL 865 Al keyfine bak.Harika bence