satıcılar kafamı karıstırıyor Okuma Longbow LBII 960 ve OKUMA AVENGER AV-55a hangisini tavsiye edersiniz farkları nedir tutacağım belirli bir tur yok ama deniz de avlanıcam surf kamıs alıcam
Eğer beklemi yemli avlarda kullanacaksanız çupra, mırmır v.s. gibi ilk makina; çapari, rapala veya lüfer yemliye ikinci makina...Eğer çok akıntılı ve zorlu yerlerde kullanacaksanız ikinci makinanın 65'liği... Veya bütçe biraz daha yükseltilerek daha üst seviyeleri...
tsklr bilgi için butce 80 -90 tl gecmek istemiyorum ama laf olsun diye de bir urun almak istemiyorum albstar alıcaktım dediğim gibi satıcılar kafamı karıstırıyor her konuda oldugu gibi forumlardan gordugum kadarıyla fiyat performaans okuma cazip geldi burdan kullananlara danısıp internetten almak istiyorum longbow için sazan avı falan diye yazıyor internet sitelerinde acaba sırf tatlı su mudur diye tereddüt ettim aslında birde bu işe başlıyınca bir kac farklı olta gerek oluyor anladığım kadarıyla birde cahilliğimi mazur gorun longbow la mesala bogazda capari atsam ne olur :? neden olmaz :?
bekleme avlar için ilk makına at cek ikinci ikinci ve yıne beklemelı av yapacaksan sana canavar gibi iki makına daha soylım traventine 65 lık okuma 5 bilyelı pirinc dişli fiyata şaşırırsıjn çok uygun ve yıne okumanın compressa cp 65 3 bilyelı bunlar denızde kufer kofana eşkına golde ise yayın ve sazan için sana garantı verırım 1-2 kg gıbı balıkları çekerken makınada hissetmiyosun bıle ve bırbak gercekten fıyatlar mukemmel bu kalıteye gore saygılar abıcım
Elbet atabilirsiniz; atanlar da mevcut ancak kullanımı diğerinden biraz daha güç olur; çünki makinanın üretiliş amacı farklı ama dediğim gibi bununla da boğazda avlanabilirsiniz; bir de bu makinanın ağırlığını bilmiyorum ama normalde bu tip makinalar içerisinde daha fazla mekanizma taşıdığından daha fazla ağırlığa sahiptir diğer makinalara göre; eğer bu makina da daha ağır ise at-çek için diğer tür makinalara göre sizi daha fazla yoracaktır, en büyük handikabı budur...
cok soru soruyorum ama beklemeli av için (deniz) Okuma Longbow LBII 960 yoksa travertine 65 mi alıyım once makineleri alıyım sonra kamış için başınızı ağrıtıcam birde kefal içinde bu makinler uygundur sanırım