Okuma-Trinity RD

Konu, 'Makineler' kısmında vetserhat tarafından paylaşıldı.

1. vetserhat

vetserhat Serhat TORUN

Favori Kamış:
    mitchell tele spin; mistrall carp feeder,jaxon xt pro
    Favori Makine:
    shimano alivio,spro passion 730,banax,mistrall carpmax,okuma trinity,albastar,
    En İyi Avı:
    Aynali sazan 4.5kg,Baltik Morinasi 4 kg
    arkadaslar gecen gun spin avi icin kullandigim makine ariza yapinca internetten bu makineyi siparis verdim. kullanan veya bilgisi olanlar yorum yapabilirse cok sevinirim,

ozellikleri
    Przełożenie: 5,0:1 ; Ilość łożysk: 3 ; Pojemność szpuli: 0,30mm/160m ; Waga: 226g

2. bulut1383

bulut1383 ilyas

En İyi Avı:
    lüfer
    bende alacaktım iyi model değil

3. vetserhat

vetserhat Serhat TORUN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Ilyas bey ne gibi ozellikleri iyi degildi. ben gerci aldim artik bugun yarin gelir de :)) yine de bileyim ne gibi problemler yasarim

4. Volkan0690

Volkan0690 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma Alumina 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Flame 30
    Bende 2 adet mevcut. Biri 65'lik diğeri 50'lik önden kalama. Beklemelii avlar için fena değil ama fiyatına göre fena değil tabi. Avda yarı yolda bırakmaz ve de güçlü bir makina. Ama tabi uzun ömürlü bir makina olacağını sanmıyorum. Ben beklemeli avlara nadir gidiyorum o yüzden çok para vermemek için almıştım. Spin avcılıkta sürekli kullanılacağı için ne olur tam bilmiyorum. Hiç değilse parasının hakkını verir merak etmeyin. Ne de olsa Okuma. Bir de makinayı çevirirken çok karizma bir ses çıkarıyor.:D:D Elinize ulaşınca görürsünüz.:) Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

5. sermat

sermat serkan

Favori Kamış:
    cormoran bull fighter 10-30, okuma compressa 100-200,shimano nexave
    Favori Makine:
    shimano aceration hg okuma raw2,shimano nexave daiwa tournament entoh
    En İyi Avı:
    minakop şu kadar
    makinayı arkadaşıma aldık.işin doğrusu tavsiye etmem 2 avda kolu kırıldı okuma iyidir ama bu modeli çok basit üstüne bişeyler daha koyup güzel bi makina al.bu zevk işi yarı yolda bırakmasın seni

6. vetserhat

vetserhat Serhat TORUN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    cvp yazan arkadaslara tesekkurler
    iki haftadir makineyi kullaniyorum fiyatina gore tatminkar suruyor. henuz daha turna ile bulusamadi ama tatlisu levregi ve diger ufak baliklarla tanisti. sanirim bir iki sene ihtiyacimi gorecek bir makine ...
    kol kismi benim de dikkatimi cekti sanki yuklensem kolay kirilacak gibi duruyor :)))

7. king_barracuda

king_barracuda

merhaba kol makine bağlantısındanmı yoksa kolun yapılan malzemedenmi zayıflık aldınız.

kol rulman ve gerekirse pul modifikasyonları yapıyolar. eğer kol çok rahatsızlık verirse tamir ile uğraşan dükkan biliyorsanız götürün elerinde çıkma parçala yedek parçalar oluyor. ona uyan daha sağlam bir kol yada daha büyük bir topuz kendinize göre ayarlattırabilirsiniz. elbetteki değecek uygun fiyatlara.

8. vetserhat

vetserhat Serhat TORUN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Kolun malezemesi zayif gibi geldi bana. maalesef buralarda makine tamiri ile ugrasan kimse bilmiyorum. ama dedigim gibi tatlisu avinda bana bir kac yil gidecek bir makine gibi :))
    Turkiyeye dondugumde evdeki banax i getirecegim kismetse buraya....