selam herkese Okuma Trinity TNF65 Surf Tipi Makine bu makıne hakkında goruslerınızı alabılırmyıım bende banax 4500 var yanlıs yazmadysam bu makıne banaxdan ıyımıdrı bogazda rapalada ve yemlı avda memnun kalırmıyım bırde fıyat 52 tl dıyor normalmıdır?
trinty devri 1:4.5 banax sx 4000 devri 1:4.7 trinty 15 kg drag gücüne sahip sx 4000 13.5 kg teoride trinty daha güçlü asılması gerekir.trinty kullanmadım ama banax sx 4000 kullanıyorum. banaxla surf atış verimsiz olur ama güç ve sağlamlık konsunda bence sx4000 daha uzun ömürlü ve daha üstündür, çünki trinity okumanın en alt ve ucuz modellerinden birisi haliyle kalite düşük tutulmuştur. hem burada 42 tl http://www.avmarketi.com/asp/product/15405/Okuma-Trinity-TNF-365-makine
kullandığınız ve almayı düşündüğünüz makinalar arasında devir olarak pek fark yok, ağırlık olarak fark var, bu makina beni yoruyor aynı özelliklerde başka makina alacağım derseniz bence gereksiz olur, daha iyisini almalınısınız her açıdan farkı olsun. rastgele
bence surf makine alacaksan sağlam markalardan alacaksın ya da normal makine almak istersen banax kadar kaliteli ama daha hafif olan makineler var