okuma trio 30 s veya 40 s kullanan varmıdır acaba kullanılıyorsa yorumları alsam kalamasında sorun olduğu söyleniyor doğrumudur teşekkür ederim şimdiden tüm cevaplayıcılara
Trio 40 S kullanıyorum,ama şimdiye kadar bir sorun yaşamadım.Hatta en son çektiğim 60 cm lik kemane de bile ( enterasan bir şekilde sırtından yakalandığı halde ) hiç zorlanmadan çekti...
ot-30 u bir yıldır kullanıyorum lineaeffe kamış ile çok hafif bir takım oluşturdum oldukça memnunum 10-15 li istavrit avı için kullanıyorum hiç yormuyor beni hiç bir sorunda yaşamadım bu yılda 1 ay kadar once atarı biraz daha yuksek lineaeffe kamış ile ot-55 ini aldım hem ot30 hemde ot-55 kullanıyorum iki farklı kamışda iki farklı modelde hiç bir sorun yok sadece tek problem makarasında olab misina kıstırma (balık yerini buldugunuzda misina kilitlemek için yapılmış olan kıstırma demiri) arada misina şak diye oraya giriyor benim misina cins biraz sıfır hafızalı cok sert sağlam ama çok çabuk kesilen bir misina oldugu için sanırım oraya giriyor ve atarken fark etmezsen takım şak diye kopuyor ona dikkat edersen hiç b ir sorun yasamadım bunu dısında o kısmıda bir bant ile kapatıcam zaten bogazda pek bir anlamı yok cunki
Merhaba Ersin Geçtiğimiz kışa doğru Okuma trio 40 modelini aldım. Daha önce de Salina 40 kullanıyordum. Her ikisi de çok doğru bir seçim olmuş. Didim ' de yaptığım at-çek avlarımda Trio40-Cormoran BullFighter 255(5-25gr) ikilisi levrek için harika bir takım oldular. Hafif, esnek, sağlam. 1,6kg. gelen levreği çekerken çok zekli 10 dk. yaşadım Bir avantajı da Salina ile kafaları uyunca yedek kafa sorunum da kalmadı 0,26-0,30 arası sağlam bir misinayı Trio' ya ; Berkley FirelineCrystal' i de Salina' ya sardım. Salina40.lığı da tekneden sırtıda ve yemlide, yine kıyıdan yemli ve kalamar da Pelican Pelistick 270(10-40gr) ile kullandım. Tekneden avlarda çok güçlü bir makina; kalamarların sert frenlerinde de kamış çok dirayetliydi. Her ikisinin de hem görünüş hem de kalite olarak Seni tatmin edeceğini sanırım. Rast gelsin.
İltifatınız için teşekkür ederim Tevfik Abicim,ama makinayı denemek adına kalomasını kapatıp direkt sardırdığım halde hiç zorlanmadı bile,yani makinaya da haksızlık etmeyelim .Saygılarımla...
Bende at çek için trio 30s almıştım gerçekten çok hafif ve şık bir makina zaten okuma ve japon kalitesi... ben çok memnunum kalamasıyla ilgili de bu güne kadar bir problem yaşamadım.