Okuma Trio 30s Makine arızalandı

Konu, 'Makineler' kısmında hemperi tarafından paylaşıldı.

1. hemperi

hemperi Ethem

2. Abanticus

Abanticus Erol ÖRKCÜ

3. hemperi

hemperi Ethem

Teşekkür ederim Erol abi, ilk fırsatta gün içinde ararım burayı

4. hemperi

hemperi Ethem

cengiz balıkçılığı aradım, sağolsunlar çok yardımcı oldular, kolun tamamını ücretsiz olarak gönderecekler ( okuma makinam olduğu için ) Umarım aynısı gelir :)

Erol abi akıl verdiğin için teşekkür ederim :) Bu devirde para verenden çok akıl veren lazım :))

5. OMMG

OMMG OKAN

Erol bey gerekli bilgiyi vermiş ve sorun çözülmüş zannedersem.Şimdiden hayırlısı olsun.Aklınızda olsun Okuma ile ilgili herhangi bir sorununuz da direkt aldığınız yetkili bayii ya da Cengiz balıkçılığı aradığınızda anında çözüm buluyorlar.Gerçekten yedek perça yada sorun çözme konusunda üzerlerine yok.Bende bu yüzden genellikle Okuma marka ürünleri tercih ediyorum,güven meselesi :) :)

6. hemperi

hemperi Ethem

Evet, gerçekten bende şaşırdım,

TAMAM HEMEN ÜRÜNÜ ÜCRETSİZ OLARAK gönderiyoruz dediler :)

( gerçi tam istediğim parça değil ama yinede işimi görecek :) )

7. orhan1969

orhan1969 Orhan

Favori Kamış:
    İtalcanna Kombat
    Favori Makine:
    Daiwa Saltiga Surf,Daiwa Tournamnet Entoh
    En İyi Avı:
    1,5 mt Sapan ( Kemane )
    Haber verseydin hallederdik ;) Sorunun çözüldüğüne sevindim,Bu gençlere ( Cengiz Balıkcılık Alper,Emre,Erdem ve diğerler ) helal olsun ve Allah sabır versin.

Bu arada sen 30 S i nerde avlanmak için aldın Ethem.

8. sermat

sermat serkan

Favori Kamış:
    cormoran bull fighter 10-30, okuma compressa 100-200,shimano nexave
    Favori Makine:
    shimano aceration hg okuma raw2,shimano nexave daiwa tournament entoh
    En İyi Avı:
    minakop şu kadar
    hepinize iii akşamlar .aklınızda bulunsun okuma markalarına ömür boyu garanti veriyolar.bende 3 tane avenger 65 var birinin basarak kolunu kırdım ve kamışının da arabada halkasını kırdım hemen hiç sormadan ücretsiz değiştirdiler. gerçekten sırf bu ilgi ve ürününün arkasında durmasından dolayı evimi okuma makineleriyle doldurdum .ayrıca fiyatlarına göre performanslarıda gayet iyi.sorunun halledilmesinede sevindim

9. hemperi

hemperi Ethem

Orhan abim hikaye biraz uzun, inş. bir ara anlatırım :)

Foruma bu yazıyı yazarken zaten o parçayı bulma ihtimalimi %0.001 olarak düşünüyordum açıkçası, çok umutsuzdum :))

Okumayı, denizde kullanıyorum, gölde kullanıyorum, pozentıdaki derede kullanyorum ( gerçi orda daha balık yakalayamadım :) ) Sazan tutarken, levrek tutarken, gümüş balığı tutarken kullanıyorum.

Çok yakın bir aile dostumuz bayramdan sonra tekne ile balık tutmaya götürecek sağolsun, ordada kullanmayı düşünüyorum :))

Çok şükür makinamdan memnunum, birde parmaklık kısmını takarsam, bayram hediyesi olacak bana :))

10. hemperi

hemperi Ethem

Teşekkür ederim sermat, bende makinamdan memnunum, mallarının arkasında duran firmaları her zaman sevmişimdir, günümüz şartlarıda bunu gerektiriyor zaten