selamlar takım artık tas tamam oldu hatta av bile yaptı harika bir kamış bu okuma v system 2.40 harika at cek yapılıyor yorulmadan bugün bir tane kalamar aldım gecende palamut oncesinde turna takım uğurlu geldi okuma trio 40 S değil. okuma v system 2.40 10.40 gram atarlı spin kamış kılıf + bazuka canta. Powerline Gam yapmayan 0,28 lik misina. ve 15 kg cekerli celik rapala halkası. herkeze rastgele resimleri ekleyecem düzgün cekemedim bir türlü belirgin olmuyor. av marketi linklerini veriyorum simdilik. esen kalınız , trofe balık yakalayınca hepsini koyacam simdlik yorgunum beni affedin iyi aksamlar.
teşekkürler , cümlemize bol balıklar gelsin.... aynen kadir abi sendede serisi varmış öyle duydum , senın attıgın yerlerde benım arkadasda atıyor manavgatta ama senle tanısmamıs daha karsı menderekte atiyorlarmıs sende diğer taraftaymıssın hehehehhe aynen cok güzel kamış abi ... 14 gramı ucuruyorsun valla uzaklara
Murat Kardeş merhaba.At-çek takımınız bereketli ve hayırlı olsun inşaallah.Trofe konuların yenilerini , sabırsızlıkla bekliyoruz.Allah daim etsin inşaallah.Murat kardeş at-çek yaparken , 15 kg. çekerli rapala halkası , kullandığınızdan bahsetmişsiniz.Bu halkanın modeli ve markasını merak ettim.Sizin gibi maşaallah genç ustalardan bilgi almak , beni onurlandırır.Bir de makina'dan gelen misina'ya ufak zeytin gezerli kurşun konduktan sonra mı rapala halkası veya fırdöndüsü kullanmak lâzım?Benim aklıma bir fikir geldi.At-çek yaparken , albastar'ın çelik fırdöndülü bilyalı ağırlığını kullanıp , rapala halkasını direk oraya bağlayıp , rapalayı da ona takmak şeklinde.Ne dersiniz?Fırdöndülü bilyalı ağırlık , genelde tek iğneli mantarlı veya mantarsız avlarda kullanılır.Bu ağırlık rapalaYı olumsuz bir şekilde etkiler mi?Biraz başınızı ağrıttım.Mutlu , huzurlu , bereketli , başarılarla ve extra trofe balıklarla dolu , sağlıklı bir hayat dilerim.Herşey gönlünüzce olsun inşaallah.Bursa'dan Antalya'lı Usta Olta Balıkçısı Murat Kardeş'e kucak dolusu selâmlar...ERCAN 1977 BURSA
Murat Kardeş merhaba.At-çek takımınız , bereketli ve hayırlı olsun inşaallah.At-çek yaparken faydalandığınız 15 kg. çekerli rapala halkasından bahsetmişsiniz.Kullanmış olduğunuz bu rapala halkasının marka ve modelini merak ettim açıkçası.Maşaallah sizler gibi genç usta kardeşlerimizin engin bilgileri bizleri onurlandırıyor. Bir de at- çek yaparken , kullandığınız rapala halkasının hemen önüne (makinadan gelen misinanıza) ufak zeytin tabir edilen gezer kurşun kullanmamız gerekir mi?Murat Kardeş aklıma bir fikir geldi.Albastar'ın çelik biyalı ve fırdöndülü muhtelif gramajlı ağırlıklarından , makinadan gelen misinamıza takıp , sizin kullandığınız rapala halh-kasını da ona bağlasak , daha sonra da rapalayı taksak , sizce uygun olur mu?Netice verir mi?Yoksa ağırlık rapala'nın gidişini bozar mı?Biraz başınızı ağrıttım.At-çek takınız , tekrar bereketli ve hayırlı olsun inşaallah.Mutlu , huzurlu , bereketli , başarılarla ve extra trofe balıklarla dolu , sağlıklı bir hayat dilerim.Herşey gönlünüzce olsun inşaallah.Bursa'dan Antalya'lı Usta Olta Balıkçısı Murat Kardeş'e kucak dolusu selâmlar...ERCAN 1977 BURSA
aleykümselam ercan abı rapala halkasının en kücüğünü kullanıyorum bende inan arkadasımdan 1 tane aldım onu kullanıyorum suan, öğrenince size yazarım unutmaz isem sadece ben halkayı baglayıp klasik rapalanın agırlıgıyla at cek yapıyorum , kursun ilave etmiyorum.
cok iyi fiyata almissin abi ben bakdim bir tek kamisin kendisi 130 tl yaziyo.bizede oyle indirim yapsalarda bizde alisveris yapsak.ogrenci hali belli )
trio 40ı bende yaklaşık 2 aydır kullanıyorum çok memnunum ama tek sorunu kalama konusunda yaşıyorum sende nasıl ?
Bildiğim kadarıyla v-system kamışlar bazukasıyla beraber satılıyor set olarak,bence arayıp öğrenin siz de 130 lira yazan siteden...