okuma trio 40 a kamışınıda aldım.

Konu, 'Kamışlar' kısmında Sebastian tarafından paylaşıldı.

1. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    2.750 gram yazılı orkinos 3 kilo şeytan gridasi sayısız zargana turna sinavrit ve niceleri
    selamlar takım artık tas tamam oldu hatta av bile yaptı :D harika bir kamış bu okuma v system 2.40 harika at cek yapılıyor :D yorulmadan bugün bir tane kalamar aldım gecende palamut oncesinde turna :D :D :D takım uğurlu geldi :D

okuma trio 40 S değil.
    okuma v system 2.40 10.40 gram atarlı spin kamış kılıf + bazuka canta.
    Powerline Gam yapmayan 0,28 lik misina.
    ve 15 kg cekerli celik rapala halkası.

herkeze rastgele resimleri ekleyecem düzgün cekemedim bir türlü belirgin olmuyor.

av marketi linklerini veriyorum simdilik.

esen kalınız , trofe balık yakalayınca hepsini koyacam simdlik yorgunum beni affedin iyi aksamlar.

2. befalcon

befalcon Sinan

Favori Kamış:
    Okuma V-System 2.70 10-40
    Favori Makine:
    Daiwa Megaforce 2500
    En İyi Avı:
    Dağ Alası 26 cm.,, Torik 3 kg
    Alım yapmaya devam. Bol balıklar rastgelsin

3. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    hayırlı olsun depe depe kullan:D sağlam kamış manasında;)

4. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    2.750 gram yazılı orkinos 3 kilo şeytan gridasi sayısız zargana turna sinavrit ve niceleri
    teşekkürler , cümlemize bol balıklar gelsin....

aynen kadir abi sendede serisi varmış öyle duydum , senın attıgın yerlerde benım arkadasda atıyor manavgatta ama senle tanısmamıs daha :D :D :D karsı menderekte atiyorlarmıs sende diğer taraftaymıssın hehehehhe :D

aynen cok güzel kamış abi ... 14 gramı ucuruyorsun valla uzaklara :D

5. ercan1977

ercan1977 Ercan

Favori Kamış:
    DAM ON-LINEAR tele spin 30
    Favori Makine:
    SHIMANO jhx 4000F
    En İyi Avı:
    Palamut 2 kg
    Murat Kardeş merhaba.At-çek takımınız bereketli ve hayırlı olsun inşaallah.Trofe konuların yenilerini , sabırsızlıkla bekliyoruz.Allah daim etsin inşaallah.Murat kardeş at-çek yaparken , 15 kg. çekerli rapala halkası , kullandığınızdan bahsetmişsiniz.Bu halkanın modeli ve markasını merak ettim.Sizin gibi maşaallah genç ustalardan bilgi almak , beni onurlandırır.Bir de makina'dan gelen misina'ya ufak zeytin gezerli kurşun konduktan sonra mı rapala halkası veya fırdöndüsü kullanmak lâzım?Benim aklıma bir fikir geldi.At-çek yaparken , albastar'ın çelik fırdöndülü bilyalı ağırlığını kullanıp , rapala halkasını direk oraya bağlayıp , rapalayı da ona takmak şeklinde.Ne dersiniz?Fırdöndülü bilyalı ağırlık , genelde tek iğneli mantarlı veya mantarsız avlarda kullanılır.Bu ağırlık rapalaYı olumsuz bir şekilde etkiler mi?Biraz başınızı ağrıttım.Mutlu , huzurlu , bereketli , başarılarla ve extra trofe balıklarla dolu , sağlıklı bir hayat dilerim.Herşey gönlünüzce olsun inşaallah.Bursa'dan Antalya'lı Usta Olta Balıkçısı Murat Kardeş'e kucak dolusu selâmlar...ERCAN 1977 BURSA

6. ercan1977

ercan1977 Ercan

Favori Kamış:
    DAM ON-LINEAR tele spin 30
    Favori Makine:
    SHIMANO jhx 4000F
    En İyi Avı:
    Palamut 2 kg
    Murat Kardeş merhaba.At-çek takımınız , bereketli ve hayırlı olsun inşaallah.At-çek yaparken faydalandığınız 15 kg. çekerli rapala halkasından bahsetmişsiniz.Kullanmış olduğunuz bu rapala halkasının marka ve modelini merak ettim açıkçası.Maşaallah sizler gibi genç usta kardeşlerimizin engin bilgileri bizleri onurlandırıyor. Bir de at- çek yaparken , kullandığınız rapala halkasının hemen önüne (makinadan gelen misinanıza) ufak zeytin tabir edilen gezer kurşun kullanmamız gerekir mi?Murat Kardeş aklıma bir fikir geldi.Albastar'ın çelik biyalı ve fırdöndülü muhtelif gramajlı ağırlıklarından , makinadan gelen misinamıza takıp , sizin kullandığınız rapala halh-kasını da ona bağlasak , daha sonra da rapalayı taksak , sizce uygun olur mu?Netice verir mi?Yoksa ağırlık rapala'nın gidişini bozar mı?Biraz başınızı ağrıttım.At-çek takınız , tekrar bereketli ve hayırlı olsun inşaallah.Mutlu , huzurlu , bereketli , başarılarla ve extra trofe balıklarla dolu , sağlıklı bir hayat dilerim.Herşey gönlünüzce olsun inşaallah.Bursa'dan Antalya'lı Usta Olta Balıkçısı Murat Kardeş'e kucak dolusu selâmlar...ERCAN 1977 BURSA

7. Orxan

Orxan Orxan

Murat abi kaca aldiniz bu seti? Ozellikle kamis cantasi bazukayi

8. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    istoc fiyatlarının altına aldık hepsi dahil 130 tl. kamış makarayı sorma :D

9. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:

aleykümselam ercan abı rapala halkasının en kücüğünü kullanıyorum bende inan arkadasımdan 1 tane aldım onu kullanıyorum suan, öğrenince size yazarım unutmaz isem sadece ben halkayı baglayıp klasik rapalanın agırlıgıyla at cek yapıyorum , kursun ilave etmiyorum.

10. Orxan

Orxan Orxan

cok iyi fiyata almissin abi ben bakdim bir tek kamisin kendisi 130 tl yaziyo.bizede oyle indirim yapsalarda bizde alisveris yapsak.ogrenci hali belli :))

11. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    buradan almadı arkadasım getirdi bana manavgattan aldılar.

12. KBenekliAla

KBenekliAla Oğuz Kaan

trio 40ı bende yaklaşık 2 aydır kullanıyorum çok memnunum ama tek sorunu kalama konusunda yaşıyorum sende nasıl ?

13. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    ne si var kalamanın ? bende bir sorun yok suan.

14. miller01

miller01 ali ihsan

Favori Kamış:
    OKUMA V SYSTEM 240cm DAIWA REGAL TELESPIN 15-60GR 2.75M
    Favori Makine:
    SPRO Passion 720 Ryobi Ecusima 4000 VI,Okuma Trio 55 Red Core
    En İyi Avı:
    SIRA ONDA...
    Bildiğim kadarıyla v-system kamışlar bazukasıyla beraber satılıyor set olarak,bence arayıp öğrenin siz de 130 lira yazan siteden...

15. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    öyle bir site yokki .