Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 1 ay önce av marketi.com dan okuma trio 40 siparişi verdim makine siparişi verdikten bir gün sonra elime geçti. Probleme gelince makinenin kolu çok ağır çalışıyordu kolu rahat çevrilmiyor sanki oltanın ucunda balık varmış gibi kolu çevirirken ağırlık yapıyordu bende düzelir diye pek umursamadım 1 ay geçmesine rağmen hala aynı bu arada bu makinenin 55'liğini kullanıyorum ve kolununun çevrilmesinde herhangi bir problem yok çok rahat dönüyor hatta bıraktıktan sonra bir iki tur daha dönüyor ama yeni aldığım trio 40 çevirip bırakınca olduğu yerde kalıyor dönmeye devam etmiyor. Sizce ne yapmam gerekiyor? Makineyi kullanamıyorum garanti şartları nasıl acaba yeni makineyle mi değiştirirler makineyi av marketine mi yoksa başka bir yere mi göndermem gerekiyor? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
merhaba;yazdıklarınızdan anladıgım kadarı ile rulmanların birinde bir sıkıntı var, muhtemelen kolun girdiği rulmanlardan birinde yada göbekdeki büyük rulmanda sıkışma var buda makineyi zorluyor;aslında çok basit bir işlem gerektiriyor olabilir ama mademki ürünü yeni aldınız aldığınız yerle temasa geçin bence hiç kurcalamayın.
Aldığınız yerle irtibata geçmenize gerek yok Cengiz balıkçılığı telefonla arayın kafanızdaki tüm soru işaretlerini giderirler. Kolay gelsin.