okuma trio 40 S

Konu, 'Makineler' kısmında pscho tarafından paylaşıldı.

1. pscho

pscho Erdinç

merhabalar, okumanın yeni çıkan okuma trio 40S bu ürünü almayı düşünüyorum spin için okumanın yeni spin devir oranı yüksek bir makine sizce nasıl??

2. OMMG

OMMG OKAN

En son aldığım ve en zevkle kullandığım spin makinam.306 gr ağırlıkla devrini 6.2:1 e çıkartıp bu devire karşı ciddi sayılacak 9 kg drag gücü eklemişler,daha ne olsun :D :D

3. violinist41

violinist41 Deniz

Favori Kamış:
    Lineaeffe extreme cast-Lineaeffe Scruve 4,50 surf-İtalcanna vertigo-shimanospeedmasterspn
    Favori Makine:
    Shimano Biomaster 4000, Twinpower 8000PG,Bull's eye XT9120,Saragosa 6000,Sustain 5000,Tica Dolphin
    En İyi Avı:
    14 kg Akya
    Gözünü kırpmadan al derim çok memnun kalacaksın...Ekonomik serinin en iyilerinden..Ayrıca garantisi Cengiz balıkçılık...

4. 35fish

35fish ibrahim

Favori Kamış:
    Shimano aerocast 2.70 15-40 gr,shakespeare 2,10 10-25 gr-shakespeare2,70 ugly stick,1,98 cm
    Favori Makine:
    tica spin 3500,shimano exage 2500
    En İyi Avı:
    levrek 4,9 kg
    Ben yeni satın alıp birkez kullandım,hediye olarak yeni bir makina geldi.Birkez kullandığım okuma Trio 40 s i satmayı düşünüyorum.Düşünürseniz,özelden mesaj atabilirsiniz.

Bu mesajı buraya yazdım,ama site kuralları açısından problem yaratacaksa mesajım silinebilir.

5. OMMG

OMMG OKAN

Makina birkez kullanıldı gerçekten,oda benim yanımda :D.Banada öyle bir hediye gelse bende onu kullanırdım doğrusu :D :D.Naapalım biz şimdilik Okuma lar ile idare ediyoruz :D :D .Selamlar dostum...

6. pscho

pscho Erdinç

kararımı değiştirdim ve okuma flame 30 u aldım bugün geliyor.bu makinadanda memnun kalacağıma eminim

7. OMMG

OMMG OKAN

Hayırlısı olsun,iyi avlarda kullanırsın inşallah...

8. 35fish

35fish ibrahim

Favori Kamış:
    Shimano aerocast 2.70 15-40 gr,shakespeare 2,10 10-25 gr-shakespeare2,70 ugly stick,1,98 cm
    Favori Makine:
    tica spin 3500,shimano exage 2500
    En İyi Avı:
    levrek 4,9 kg
    Güle güle kullanınız.Güzel avlar dilerim.