*** arkadaşlar Benim okuma raw 1155 makinam ve Lineaeffe fury cast 420 kamışım var surf kullanıyorum.spin içinde okuma v system 270 kamışım ve okuma Trio 40s makinam var. Eşim de benle gelir iken oda bu sevdaya kapıldı ve benle avlanmak istiyor, ben de fazla masrafa girmeden Okuma Trio 40s makinama bi kamış alsam o takımla avlansa diye düşündüm. Bu makinam ile surf avlanabilirmi ki avlanılırsa nasıl bi kamış alayım surf için.belki ilerleyen zamnda işi kapınca eşime de takım düzerim ama ilk etapta böyle idare etmek istiyorum. Sizlerin tecrübeli fikirlerinizi şimdiden saygı ile karşılıyarak teşekkür ediyorum. Sevgiyle kalın Rasgele.
En kral surf takımı alsan da bayanlar pek öyle uzak atış yapamıyorlar. Biraz daha kısa ve hafif bir kamışla harika bir kombinasyon yapabilirsin Mesela bende Ryobi fuji 3,25 var küçük kafa makinelerle ve hafif kurşunlarla gayet iyi iş çıkarıyor.
İşte bende bu yüzden ayrı masraf etmek istemiyorum ve okuma trio 40 s ye ir kamış alıp takım yapayım da oyalansın istiyorum ki o nedenle 40s olurmu olursa nasıl bi kamış alayım diyorum. LINEAEFFE TURNAFRESH 4,20 MT.KAMIŞ Bu kamış olabilrmi acaba.