merhabalar yarın kısmetse kuşadası darboğaz balık avına gidicem elimdeki oltaları yetersiz olması nedeniyle okuma trio 65a aldım kamışımda bütçem "darboğaz" a girdiği için kamışımda oldu 230 liraya mal oldu bana 200 gramlık kurşunum iğnelerimde maruto-440ds-nikel-olta-ignesi bu nasıldır takımım eklmem gereken başka başka neler vardır?
Foruma hoşgeldiniz,yeni sevdanız(hastalığınız) hayırlı olsun mu demeliyim,yoksa geçmiş olsun mu bilemedim? Hele darboğazda birde antenli geçitine rastlarsan bir daha iflah olmazsın..Makinan güzel güle güle kullan,zaten almışsın artık burada kimse keşke almasaydın ben daha güzelini biliyorum demez ama almadan önce sorsaydın f/p canavarı şeyler söylüyebilicek pek çok üstadımız var Makinaya 200-220 falan verdiysen kamışa 10-20 lira falan kaldı sanırım 200 gramlık kurşunu dipten çekmek bazen yorucu olabilir ama ordada yapıcak birşey yok dip akıntısı çok fazla,öyleki bazen avlanmayı durdurmak zorunda kalabiliyorsun..İğne markası söylemiyeceğim ama orada uzun pala damaklı iğneler güzel çalışıyor..Misinan da ip misina olursa iyi olur.. Vedat kaptanla çıkıyorsanız yem falan almayın teknede herşey fazla fazla var ha birde Lisi aerospace'dan faruğun selamı var de ) Rastgele dostum..