Merhaba arkadaşlar geçen hafta sonu üsküdarda çalışırken çok korkarak attığım kamışım surf mill i 185 gr ile kırdım.Ondan sonra gidip cengiz balıkcılığa kamış baktım salina 3 alacaktım mavi olandan fakat yıldıray abi yeni başladığım için gereksiz olduğunu söyleyince onun tavsiyesine güvenip trio rex aldım.Kamış görüntü olarak gayet güzel ve rahat gibi duruyor fakat daha kullanmadım nasıl bir kamıştır ve uzağa atmam için ne tavsiye edersiniz makinem okuma bluehavk Saygılar
Evet kamış piyasaya yeni gelen ve merak edilen bir kamış. Kullandıktan sonra tecrübelerini paylaşırsan seviniriz. Bir de Raw'ın yeni bir kamışı kırmızı renkli, Cengiz Balıkçılık neden onu değil de bunu tavsiye etti merak ettim doğrusu.
Abi raw 200 gr atarlı ben 250 gr atarlı istediğim için onu eledik kamışı daha kullanmadım uzak atış için tavsiyelerinizi bekliyorum özellikle atış stili ile ilgili Saygılar
*** sevgili kardeşim yıldıray kardeşim önerdiyse kesinlikle pişman olmazsın ve ben 2 aydır kullanıyorum akiyon ve sertliği çok mükemmel ben çok memnunum sanada hayırlı olmasını temenni ediyorum rastgele