öncelikle merhaba elimdeki bu yakışıklı kamışı bütçe için satmaya karar verdim . ürünü aldıgımdan beri 2 yada 3 avda ya kullanmışımdır ya kullanmamışımdır ( bunlarda uzun olmayan kısa avlar ) elimde spider surf kamış var ben av yaparken onu kullanıyorum bu kamışı aldıgımdan beri çogu zaman kullanmaya kıyamadım kamış çok temiz neredeyse sıfır beni tanıyanlar az çok bilir biraz hassasımdır kamısı kullandıktan sonra kurulayıp evde tekrar temiz su ile yıkayıp kuruladım ( kullandıgım tüm sahtelere bile bu özeni gösteririm) etiketi üzerinde duruyor 2. parçanın alt kısmında (en alt resim) bi boya atması gibi bişey var tam çözemedim ama bi sorun yok nokta kadar belli bile olmuyor uzun lafın kısası kamış görüldüğü gibidir istanbul içi elden teslim edebilirim ( üsküdar-ataşehir yada haftasonu kararlaştırırsak anadolu yakası bogaz olabilir) istanbul dışına yollamak istemem yolda başına bişey gelir o yükün altına kendimi koymak istemiyorum çok ısrar eden olursa sorumluluk kabul etmem kargo alıcıya ait kamış kesinlikle pazarlıksız 300 lira son fiyat takas düşünmüyorum daha aşşagısına 10 lira deseniz vermem satılmazsada benimle arabada gidip gelmeye devam eder düşünenler buradan yazabilirler özellikleri : Okuma Trio Rex 430 cm uzunluğunda, 3 parça, 100-250 gram atarlı, 160 cm kapalı uzunlukta, 520 gram ağırlığında uzak atış için tasarlanmış surf kamıştır. Okuma Trio Rex 3 Parça Surf Olta Kamışı gövde yapımında güçlü 30T karbon materyal kullanılmış olup makine yatağı Fuji DPS modelidir. Yeni patentli Fuji MN misina kılavuzları darbelere karşı 360 derecelik koruma sağlamaktadır.
ağır kurşunla uzak atış problemi olanlar kaçırmasın derim 4.50 kamışım olmasa ben alırdım hayırlı satışlar. not: sıfırı 435 tl gayet uygun.