Arkadaşlar hafta sonu cengiz balıkçılığa uğradım hem biraz malzeme almaya hemde yeni ürünlere bakmak ne var ne yok derken mayıs ayında gelecek olan TrioRex salt surf makinaya gözüm çarptı görünüş olarak baya bir yakışıklı alet 4.5.1 devirde 614 gram yurtdışı sitelerinde biraz araştırdım 120-160 arası fiyatı var cengiz balıkçılık ise döviz kurlarında bir artış olmassa ortalama 400 tl gibi bir fiyattan geleceğini söyledi tabi döviz düşerse fiyatıda düşer dediler.. Şimdi size sorum şu tabiki canlı olarak alıp kullanıp öyle yorum yapmak daha doğru olur ama boğazda bu makina iş yaparmı yurtdışı satışı olan bir sitenin linkini ekliyorum bakıp yorum yaparsanız sevinirim... http://www.fishtec.co.uk/buy.cfm/sea-fishing-reels/okuma-trio-rex-salt-reel/40/yes/92815 ek olarak okuma helios surf kamışıda yeni ürünler arasında 1 adet teşhir ürünü vardı ancak kamış çok yakışıklı fuji halkalar süper ince kamış kalite kokuyor ama fiyatı 1300 tl yazıyordu Yeni ürünler görünce bide yakışıklı olunca acaip cezboluyorum
okuma trio ... Bence bu makine boğaz da iş yapar ..Linki inceledim Makinenin kuvvetli bir gövde yapısı var ve dizayn olarak ta gerçekten yakışıklı olmuş. Fiyat aralığı da bu özelliklere göre bence bayağı makul Uzun zaman daiwa kullandım .Daiwa veya shimano segmentinde makinalar olmasa da ömür boyu servis garantisi ve sorunsuz parça hizmetinden dolayı okuma biraz daha avantajlı hala geliyor birde fiyat da önemli böle özellikli bir makinayı daiwa ve shimano da 3 veya 4 katı fiyat la temin edebiliriz diye düşünüyorum
Oktay bey yorumunuz için teşekkür ederim , shimano ya pek ısınamıyorum o yüzden hiç bakmıyorum ürünlerine tek dikkatimi çeken ürünü bullseye 9050 makinası onuda canlı görüp inceleme fırsatım olmadı ve fiyat olarakta 3 katı diyebiliriz,daiwaya gelince üst segment makınaları malum fıyatları yüksek ama güzel makinalar allah için Okuma markasını yıllardır kullanıyorum hiç üzmedi arada yağlarım ballarım şıkır şıkır çalışıyo servis garantiside süper cengiz balıkçılık bu konuda çoğu esnaftan önde bu yeni gelecek makına görüntü olarak kaslı güçlü ve yakışıklı bizim bogazn zorlu şartlarınada dayanabilirse sahillerde bol bol görürüz diye düşünüyorum...Bakalım diğer arkadaşlar neler söyleyecek bu makına hakkında