Arkadaslar Merhaba okuma trio 30s almak istiyorum fakat hakkında fazla iyi seyler duymadım... misinada kusma gam gibi sorunlar cıkartıyormus...peki sizin görüşünüz nedir idk
doğrudur trio serisinde maalesef o sorun kronik..ip misinada veya monofilement misina da o sorunu yaşadım. makina niyetiniz varsa o segmentte daiwa regal serisini tavsiye ederim...
Hiç tavsiye etmem,kuş gözü sorunu ve çekiş gücü zayıflığı ileri safhada.İki defa makine değiştirildi yinede sorun aynen devam etti.Parana yazık etme derim.
Bende de Trio var. hatta bu konuda bir başlık açılmıştı oraya bende kötü izlenim yazmıştım. ANCAK MİSİNAYI YUMUŞAK MİSİNA SEÇERSEN (OKUMA SEABASS KULLANIYORUM) ÇOK ÇOK GÜZEL VE SAĞLAM MAKİNADIR. dediğim gibi misinayı seçiyor. sert veya orta sert misina kullanırsan ciddi sıkıntılar çekersin.
Arkadaşlar ya sizde bir hata var,ya bende. Ben çıktığı günden beri Okuma Trio 40 s kullanıyorum ki Çanakkale de beni tanırlar veya Olta Avcıları gurup kurucusu olarak herkez tanır. Ben bu makinada hiç sorun yaşamadım ve çokta memnunum,6-2.1 devirli oluşu Sarozda azgın dalgalarda pat pat pat sardımmı dalgalrı yenip sahtemi aksuyon yaptırarak çekip güzel avlar alıyorum. Yanımda düşük davir makinadı olana arkadaşlarım işte bu dalgaları yenemiyorlar vede av yakalamaları zorlaşıyor malesef. Ben ısrarla 40s tavsiye ederim.
bende yakın zamanda 30s aldım iki kere kullanma imkanım oldu, herkesinde dediği gibi gam yapma olasılığı yüksek zira 30 luk kafa çok küçük,9 bilyalı olması çeker olarak iyi ama makina yaklaşık 300 gr ,kullandıktan sonra biraz pişmanlık yaşadım keşke shimano serisi veya 40 lık kafa alsaydım dedim, ayrıca yedek kafa çıkmıyor yanında ki bence büyük avantaj sağlıyor...yinede görmeden alma derim hayırlı olsun inşallah