Okuma trio s30 problemleri

Konu, 'Makineler' kısmında mercanhun tarafından paylaşıldı.

1. mercanhun

mercanhun mercan

Arkadaslar Merhaba

okuma trio 30s almak istiyorum fakat hakkında fazla iyi seyler duymadım... misinada kusma gam gibi sorunlar cıkartıyormus...peki sizin görüşünüz nedir idk

2. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Yanında kaliteli bir yağ alır, bakımını eksik etmezsen, öyle sorunlar canını sıkmaz pek.

3. zafdem

zafdem zafer

Favori Kamış:
    SHIMANO SPEEDMASTER AX 14-40 GR
    Favori Makine:
    SHİMANO EXENCE 4000S-BB-daiwa cartate 2510PE H -daiwa cartate 3012H
    En İyi Avı:
    3.5 kg akya
    doğrudur trio serisinde maalesef o sorun kronik..ip misinada veya monofilement misina da o sorunu yaşadım. makina niyetiniz varsa o segmentte daiwa regal serisini tavsiye ederim...

4. ironman

ironman Hamdi Beypazar

Favori Kamış:
    shimano force master 2.70
    Favori Makine:
    shimano exage 4000,peen battle 3000
    En İyi Avı:
    levrek 3 kg.
    Hiç tavsiye etmem,kuş gözü sorunu ve çekiş gücü zayıflığı ileri safhada.İki defa makine değiştirildi yinede sorun aynen devam etti.Parana yazık etme derim.

5. fredyss

fredyss FERDİ

Favori Kamış:
    Okuma salina seaspin, lineaeffe s-flex 15 kilos
    Favori Makine:
    daiwa crossfire, okuma travertine
    En İyi Avı:
    Turna 2,5 kg
    Bende de Trio var. hatta bu konuda bir başlık açılmıştı oraya bende kötü izlenim yazmıştım. ANCAK MİSİNAYI YUMUŞAK MİSİNA SEÇERSEN (OKUMA SEABASS KULLANIYORUM) ÇOK ÇOK GÜZEL VE SAĞLAM MAKİNADIR. dediğim gibi misinayı seçiyor. sert veya orta sert misina kullanırsan ciddi sıkıntılar çekersin.

6. 43595

43595

Favori Kamış:
    Lineaeffe fury 420.220gr -Okuma Carbonite Car-s 390cm MH 80-150 -Okuma v system spin 270 cm 10-40 gr
    Favori Makine:
    Okuma Raw 1165 - Okuma Raw 1155 - Okum Trio 40s
    En İyi Avı:
    Levrek5,5 kg
    Arkadaşlar ya sizde bir hata var,ya bende. Ben çıktığı günden beri Okuma Trio 40 s kullanıyorum ki Çanakkale de beni tanırlar veya Olta Avcıları gurup kurucusu olarak herkez tanır. Ben bu makinada hiç sorun yaşamadım ve çokta memnunum,6-2.1 devirli oluşu Sarozda azgın dalgalarda pat pat pat sardımmı dalgalrı yenip sahtemi aksuyon yaptırarak çekip güzel avlar alıyorum. Yanımda düşük davir makinadı olana arkadaşlarım işte bu dalgaları yenemiyorlar vede av yakalamaları zorlaşıyor malesef.
    Ben ısrarla 40s tavsiye ederim.

7. masteramaster

masteramaster yasin

bende yakın zamanda 30s aldım iki kere kullanma imkanım oldu, herkesinde dediği gibi gam yapma olasılığı yüksek zira 30 luk kafa çok küçük,9 bilyalı olması çeker olarak iyi ama makina yaklaşık 300 gr ,kullandıktan sonra biraz pişmanlık yaşadım keşke shimano serisi veya 40 lık kafa alsaydım dedim, ayrıca yedek kafa çıkmıyor yanında ki bence büyük avantaj sağlıyor...yinede görmeden alma derim hayırlı olsun inşallah