Arkadaslar herkese merhabalar foruma yenı uye oldum eger yanlıs yere actıysam kusura bakmayın Bilginize ve tecrübenize birikiminize ihtiyacım oldugum bir konu var... spinn için hangi makinayı tercih etmeliyim ip kullanmıyacam bilginize ... trabucco air blade 4000 yada Okuma trio s30 ? hagisini alayım... idk
Bence ikisinde de uzak dur.Trio yu kullandım ve hala elimde hiç bir işe yaramıyor. İllede bu iki markadan birini alacaksan da Trabucco yu tercih et derim. Kargadan başka kuş,Shimano dan başka makine tanımam.
Kılavuzu karga olanın... Neyse. Trio'nun sorunu nedir ki? Sorunu yok demiyorum, ama ne ki o sorun? Öyle ki sizi para verip aldığınız şeyden böyle soğutmuş.
Siz sadece satın alıp kullanma tarafındasınız. Ben firmaya gidip eksik ve hata çıkartan kısımlarını devamlı ileterek ürünleri geliştirmelerine yardımcı olmaya çalışıyorum. Özellikle roller bearing sorun yaşatır Trio'da. Bunun da çözümü çok basittir. Karaköy'den iyi kalitede paslanmaz mühürlü rulman almaktır. (15-20tl) Mayıs ayı içinde gelecek tüm Okuma'larda bu sorun çözülecekmiş, özellikle bu rulman değişiyor! Peki nedeni nedir? Kesinlikle bakımsızlık !!! Emre Ince'de bu makina var, devamlı örgü ile kullandı. Hiç bir sorun yaşamadı çünkü haftada bir makina temizliği ve bakımını yaptı. 1000tl verseydiniz makinayı nasıl kullanırdınız? şu an kullandığınız makinaları nasıl kullanıyorsunuz? bu iki cevabı karşılaştırın sadece.
Trio 30s arkadaşımda var ve çok memnun. Bence tek eksisi yedek kafası olmamasıydı. Onu da ayrıca satmaya başlamışlar. Alınabilir bir makine fakat geçen hafta indirim kampanyası vardı bitti. Kampanya kaçırılıncada insanın alası kaçıyor.