Okuma trio s30 yada trabucco air blade 3000

Konu, 'Makineler' kısmında mercanhun tarafından paylaşıldı.

1. mercanhun

mercanhun mercan

Arkadaslar herkese merhabalar foruma yenı uye oldum eger yanlıs yere actıysam kusura bakmayın

Bilginize ve tecrübenize birikiminize ihtiyacım oldugum bir konu var... spinn için hangi makinayı tercih etmeliyim ip kullanmıyacam bilginize ...
    trabucco air blade 4000 yada Okuma trio s30 ? hagisini alayım... idk

2. ironman

ironman Hamdi Beypazar

Favori Kamış:
    shimano force master 2.70
    Favori Makine:
    shimano exage 4000,peen battle 3000
    En İyi Avı:
    levrek 3 kg.
    Bence ikisinde de uzak dur.Trio yu kullandım ve hala elimde hiç bir işe yaramıyor.
    İllede bu iki markadan birini alacaksan da Trabucco yu tercih et derim.
    Kargadan başka kuş,Shimano dan başka makine tanımam. :)

3. HastaRuH

HastaRuH Erkan

En İyi Avı:
    55cm zargana--60 cm Lüfer (Kofana)--70 cm 3.750 gr Levrek
    Trabucco yu kullanırsan eğer fikirlerini paylaşmanı dilerim. Benimde merak ettiğim bir makina

4. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Kılavuzu karga olanın... Neyse.

Trio'nun sorunu nedir ki? Sorunu yok demiyorum, ama ne ki o sorun? Öyle ki sizi para verip aldığınız şeyden böyle soğutmuş.

5. cyhnckr

cyhnckr Ceyhun

Favori Kamış:
    Shimano Ultegra, Major Craft Solpara 275 50gr, Italcanna Jigging
    Favori Makine:
    Penn Affinity, Daiwa Emblem Pro 6000A, FinNor Marquesa 40II,Daiwa Exceler 4000HA,Daiwa Saltist 4500
    En İyi Avı:
    43cm palamut , 50cm Lüfer , 7,5kg Sarıkuyruk
    Siz sadece satın alıp kullanma tarafındasınız. Ben firmaya gidip eksik ve hata çıkartan kısımlarını devamlı ileterek ürünleri geliştirmelerine yardımcı olmaya çalışıyorum. Özellikle roller bearing sorun yaşatır Trio'da. Bunun da çözümü çok basittir. Karaköy'den iyi kalitede paslanmaz mühürlü rulman almaktır. (15-20tl)

Mayıs ayı içinde gelecek tüm Okuma'larda bu sorun çözülecekmiş, özellikle bu rulman değişiyor!

Peki nedeni nedir? Kesinlikle bakımsızlık !!! Emre Ince'de bu makina var, devamlı örgü ile kullandı. Hiç bir sorun yaşamadı çünkü haftada bir makina temizliği ve bakımını yaptı.

1000tl verseydiniz makinayı nasıl kullanırdınız? şu an kullandığınız makinaları nasıl kullanıyorsunuz? bu iki cevabı karşılaştırın sadece.

6. befalcon

befalcon Sinan

Favori Kamış:
    Okuma V-System 2.70 10-40
    Favori Makine:
    Daiwa Megaforce 2500
    En İyi Avı:
    Dağ Alası 26 cm.,, Torik 3 kg
    Trio 30s arkadaşımda var ve çok memnun. Bence tek eksisi yedek kafası olmamasıydı. Onu da ayrıca satmaya başlamışlar. Alınabilir bir makine fakat geçen hafta indirim kampanyası vardı bitti. Kampanya kaçırılıncada insanın alası kaçıyor.