okuma v system 10-40,240 parçalı spin+trio 30s+sahte

Konu, 'İkinci El' kısmında Nautilus61 tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. Nautilus61

Nautilus61 ümit

Favori Kamış:
    okuma octana spin , lineaeffe power drive surf
    Favori Makine:
    okuma raw II 55, trio 30s
    En İyi Avı:
    10cm istavrit :-)
    spin setimi satoyorum arkadaşlar alıcısına hayırlı olsun ..fazlalıktan satılık..

trio 30 s iki av gördü çizik yok deforme yok hasar yok tutuk yapma takılma vb hiçbir problemi yoktur
    üzerinde 0.24 mm powerline misina sarılıdır..90/100 metre civarı ..
    Devir (Tur) Oranı : 6:2:1
    Rulman(Bilye) Sayısı : 9+1 arası
    Kalama (Debriyaj) Tipi : Önden Kalama
    Max. Drag Gücü : 8 kg - 10 kg arası
    Makine Ağırlığı : 295 g
    Ek Özellikler : Grafit Makaralı

spin, 240cm uzunluğunda, 122cm kapalı boya sahip, 10-40g aksiyonlu, kaliteli mantar sap, 140g ağırlığında spin kamış

spin kamış bazuka çantası yoktur hiç kullanılmamıştır ihtiyaç hissetmiyorum surf ile balık avlamayı seviyorum spin maddi olarak pahalı (bir sahte 10 lira ise çapari veya yem 10da 1 oranında düşük..)

sahte kendo seabass' 145F minnow 13 renk kodlu modelidir kullanılmamıştır..

300 lira son fiyattır... kargo alıcıya aittir.. ancak kargo ücretinden çekiniyorsanız yarı yarıya anlaşabilriz 20 liraysa 10 lira benden.. 10 lira alıcıdan düşebilirm.. ciddi alıcılar için..

(sanırım gayet açıklayıcı olmuşumdur.. alıcısına hayırlı olsun pişman olmayacaktır.. aklında soru kalan varsa özelden yazsın lütfen..Kandilinizi tebrik ederim )

2. Dubara33

Dubara33 Mustafa

Biraz açıklama yapsanız iyi olurdu. Kamışta çizik, yüzüklerde hasar paslanma vs varmı? Sadece kamış ne kadar olur bazukasız olarak?

3. emreseven

emreseven Emre

Operatör arkadaşlardan bu şahsın satış ilanlarının tümünün kapatılmasını,engellenmesini rica ediyorum.Forumda açtığınız bu faydalı özellik, maalesefki bazıları tarafından suistimal ediliyor.

Burası tüccarların satış yeri değil,
    İlan koyuyorsan,tüm bilgileri koyarsın,
    Elimdeki fazlalıklar demişsiniz, şahsım adına konuşuyorum,bu işin ticaretini yapıyosunuz,
    Nasıl satış yaparsınız bilmem, forumda bi adap,uslup var.Bu burdaki pazarlıkta da geçerli.

4. HastaRuH

HastaRuH Erkan

En İyi Avı:
    55cm zargana--60 cm Lüfer (Kofana)--70 cm 3.750 gr Levrek
    Ikinizide tanımıyorum ama eksik gördüğüm yeri söylemek yerine bu şekilde ağresif davranman kişisel bir sorunun varmış gibi geldi varsa eğer ( ben öyle düşünüyorum ) bunu özelden halletmen. Daha doğru olur genelde ben böyle şeyleri okuyor olmak istemem konuya bakınca ister istemez okumuş oluyoruz. Bende operatör arkadaşlardan değilde direk konu sahibine biraz daha açıklayıcı yazmasını rica derim.

5. Nautilus61

Nautilus61 ümit

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    bende tüccar değilim

6. baraküda007

baraküda007 fatih

NEDEN BÖYLE yazdınız anlamadım bu adam sürekli burada satış mı yapıyor sanki? Yani lafı onu demeye getirmişsiniz devamlı birşeyler satsa tüccar olur ama galiba elinden çıkarmak istemiş sormuş alan alır almayan almaz neden agrasif eleştiri yapıyorsunuz hiç hoş değil bence

7. Nautilus61

Nautilus61 ümit

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    arkadaşlar ilan günceldir..290 lira son fiyattır kargo alıcıya aittir ayrıca kendonun yanında bir sahte daha göndereceğim önceki ilanlarımda olan (kilitli ilan bazıları yüzünden kilitlenen onlar kendini biliyo ucuza satıyorum diye tüccar ilan edip yırtınanlar..halbuki elimden çıkarmak isteyen son sınıf üniversite öğrencisiyim.. ) strike pro +kendo +v system+trio30s=ben garanti ediyorum arkadaşlar ürünlerimi istediğim gibi değil diyen geri gönderir paranız sizin takımım benim..
    veselam..

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.