arkadaşlar okuma v system -65 makine teknik olarak nasıldır 200 tlye bulabilirmiyim kulanan ve kulanmayan lardan yorum bekliyorum duyduğuma göre makaranın geri dönmesi içn anti reserve özeliği yokmuş ........
150 liraya gidip bence 1000lik bi alivio almalısınız okumayla filan uğraşmayın kafakafaya bi kalitededir hatta daha iyidir bile diyebilrim..
Bu makineden Kadıköy'den 260 TL.'ye yeni aldım deneme fırsatım olmadı. Baraja attım ama makineyi zorlayacak birşey yoktu Daha ziyade yeni kamışımı denedim.Diğer makinelerle ilgili bilgi sahibi olmadığımdan mukayese yapamıyorum. Ama ağır ve sağlam bir görünümü var. Okumanın en üst makinesi diye tanıtılıyor. İnternette 234-240 Tl'ye satan yerler var. Aldıktan sonra satıcıya gidip bu fiyat farkı ne iş diye sordum. Siteye koyarlar almaya kalkınca da şu an stokta yok derler diye bir cevap verdi. Kesinlikle bu foruma güven ve makine için ekonomik sınırını ve hedef balık (bu kavramı burda öğrendim) veya amacını belirterek yardım iste. Kamışın yoksa amacına en uygun optimum çözüm muhakkak önerirler. Dediğim gibi makine baba duruyor. Dişlileri, bilyaları, EOS sistem vs. güzel özellikleri var. Eğer çok usta değilsen de tecrübeni arzu ettiğin seviyeye getirene kadar orta yollu bir set kur. At çek veya sörf için baya ağır. Ama çekemiyeceği balık yok gibi... Uzmanlarımızın cevapları beni de ilgilendiriyor. Merakla bekliyorum. Selam ve saygılarımla.
Oğuzhan kardeşim öncelikli olarak iyi araştır, içine sinmeyen bir durum olursa rakam büyük olduğundan insana cız yapabiliyor. ( Hala makine seçimim konosonda emin değilim, test yapamadım) istediğin bilgiye http://www.avmarketi.com/asp/show_stock.asp?product=7-OKUMA-VS-65 bu yoldan ulaşabilirsin. EOS : ELİPTİK SALINIM SİSTEMİ Eliptik Salınım Sistemi: devrim yaratan ESS tasarımı tüm dünyada bir çok ülkede patent ile korunma altına alınmıştır ve Okuma’nın orta ve üst sınıf makinalarının ruhunu oluşturmaktadır. ESS tasarımda, olağanüstü düzgün misina sarımı, çok düzgün çalışma ve maksimum kullanım ömrü sağlayan eliptik biçimli salınım dişlileri kullanılmaktadır. ESS dişlileri daima birbirine tam oturur ve pazarda bulunan birçok makinalarda sıkça rastlandığının aksine makinanın sıçrama yapmasını önleyerek çok düzgün bir olta atımı sağlar. EOS sistemin anlamı da bu. Araştır iyi araştır. Bu makine kötü diye söylemiyorum yanlış anlama. Sevgilerimle.