RON THOMSON TYRAN KAMIŞ 240CM veya OKUMA V SYSTEM SPİN KAMIŞ 240cm 10-40GR hakkında bilgisi olan veya kullananlarımız varsa deneyim ve bilgilerini yazarlarsa sevinirim.
vsytem kamıslar okumanin en ust seviye spin kamisi abi. vsystem kullanmadim hic.salina spin kamışlarin ust modeli oldugu dusunulurse, oldukca kaliteli olmasi lazim. ron thompson'i arkadasim kullaniyor ama okuma'ya gore oldukca agir. soylendigi gibi cok saglam bir kamis. okuma'yi arastirdim bende bir kac siteden. eger almayi dusunuyorsan okuma'yi al. 20 tl fark icin aradaki agirlik farki cekilmez. okuma 140 gr - 100 tl , tyran 200 gr- 80 tl. secim senin.
Ben geçen hafta okuma VS nin 40-80 ini aldım 3 metrelik, bir kere deneme imkanım oldu, şimdilik iyi gibi gözüküyor, spin amaçlı almadım tabi ki, teleskopik kamışlara karşı olan soğukluğumdan aldım, yemli avlarda kullanmak için, hafif ve dayanıklı izlenimi verdi.
Okuma V System 240 10-40 gr, 1 ay kadar once Uskudar Cengiz Balikciliktan aldim. Kabatepe'de 3/4 Oz agirlikli (takribi 21 gram) kaşık ve sahtelerle kullandim ve cok iyi bir karar verdigime karar verdim. Bu ucuncu spin kamisim , ilk bunu alsaymisim diger ikisini herhalde almazmisim.
Bilgileriniz için teşekkür ederim. Okumayı bilgisine güvendiğim bir abim, Ercan (balıkkurdu) tavsiye etti bana. Kendiside bu kamışdan almayı düşünüyormuş. Bende sitede bu kamışı kullanan bir kaç kişinin yorumunu göreyim, merakımı dindirip, öyle alayım dedim. Galiba Okumayı alacağım Shimano stradic 3000 fl makinamla güzel bir ikili olmasını umut ediyorum. Saygılar...