OKUMA V SYSTEM VS-65 mi yok sa Daiwa WindCast X5000 mi

Konu, 'Makineler' kısmında narada tarafından paylaşıldı.

1. narada

narada taylan

Merhaba arkadaşlar OKUMA V SYSTEM VS-65 ve Daiwa WindCast X5000 arasında bir seçim yapmam lazım sizce hangi makinayı almalıyım. aranızda bu ürünleri kullanan arkadaşlar varmı?
    yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

2. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    taylan kardesim, okuma v system65 i tanimiyorum teknik ozelliklerini bilmiyorum lakin daiwa windcast serisi 3 makineyi de bayiisinde ve katalogunda inceledim. s ve x serilerinde rulmanlarda pas korumasi yok. daha çok tatli su için uretilmis modeller. z serisi pas korumali sadece. ayrica her uçunde de pick up ( klape ) manuel. yeni model olan daiwa crosscast x 5000 i de inceledim. ayni sekilde bu makinanin da tuzlu su için ideal olmadigi kanaatine vardim. saygilar

bu arada iki seçiminiz ayri ayri katogorilerin urunleri zannedersem. windcast surfcast iken okuma v system spincast. yaniliyormuyum?

3. narada

narada taylan

evet ikiside farklı kategorilerde ben ikisi hakkında yorumlarınızı almak istedim aslına bakarsanız çoğunlukla göllere giderim daiwa modeli sazan avcılığında kullanılan bir model diye biliyorum. sizin önerebileceğiniz güzel bir makina varsa tavsiyelerinizi dikkatte alırım. Yorumunuz için teşekkürler

4. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    tatli su için guzel bir makina windcast fiyatina gore. ben tuzlu su surf amaçli kullanacagim için tercih etmedim. bir ust segmentinde emblem pro 5000 iyi makina. aralarinda 30$ gibi bir fark olsa gerek. bir ust segment tournament Entoh 5500 de harika bir alet ( pick-up manuel) . okuma ile kiyaslamaya gerek bile yok zaten. shimano ultegra xsb de kaliteli makine fakat fiyati oldukca pahali. tatli su agirlikli kullanip ara sirada tuzlu su yaparim bakimini falan da eksik etmem diyorsaniz daiwadan sasmayin benim fikrim. ilk mesajda da yazmistim windcastin bir alt segmentinde crosscast x 5000 yeni urun. makinanin teknik ozellikleri tipi sekli çok hosuma gitti fiyati da makul 110$ seviyesinde.

ben tuzlu suda kiyidan surf amaçli kullanacagim için mitchell compact gold 7000 tercih ettim. Turkiye'de gold serisi bulunmuyor bildigim kadari ile sadece compact silver ( tavsiye etmem ) serisi var.

5. snack

snack Ali

VS-65 i ilk cıktıgı zaman almistim oldukca rahat bir makine gonul rahatligiyla kullana bilirsin o fiyata gore en iyi makinelerden biri bence

6. muratbzk

muratbzk murat

Favori Kamış:
    Vercelli Spyra Ultima G2 Surf -Awa Shima Spin
    Favori Makine:
    Daiwa Saltiga Surf 5000-Spro Passion 730
    En İyi Avı:
    plankton
    Ben 3 senedir v65a kullanıyorum buda onun yeni modeli galiba. Ben memnunum özellikle boğazda rapala gibi atçeklerde seri bir makine olduğu için rahatlıkla işimi görüyor. Serilik ve gücü bakımından tatminkardır beni bugüne kadar hiç üzmedi. Ama aklım hep bir daiwada kalmıştır bunuda belirtmek isterim.