Okuma V- VS 65

Konu, 'Makineler' kısmında ismail34 tarafından paylaşıldı.

1. ismail34

ismail34 İsmail Köksal

Sevgili dostlarım,Okumanın V-VS 65 makinasını hakkında bilgisi olan veya kullanıp deneyimi olan arkadaşların bilgilerine ihtiyacım var.Şimdiden teşekkürler dostlarım.

2. OMMG

OMMG OKAN

15+1 bilyalı, 4.8:1 devrinde ,14 kg drag kapasiteli, 680 gr ağırlığında, 0.40 mm misina 260 mt sarım kapasiteli Jigging gibi ağır işçilik ve drag gücü gerektiren avlarda rahatlıkla kullanabileceğiniz Okuma nın bu kategoride ürettiği en güçlü modeli.Bu marka da en yakın alternatifi de Salina II.Umarım yardımcı olabilmişimdir...

Son düzenleme: 30 Aralık 2010
  3. murat kayadelen

murat kayadelen Murat Kayadelen

ismail abi neyaptın sen öyle, okyanusta kılıçbalığı mı kovalayacaksın :).. Şimdi internetten inceledim, Güzel makinaymış gerçekten. Olur da almaya karar verirsen daha önce dediğim gibi okuma için istanbuldan da fiyat alalım, selamlar..

4. ismail34

ismail34 İsmail Köksal

Sevgili Sn.Murat cancağızım,Trakyada ve Sakaryada gece yayına gidince kıytırık makinaların eline kalmayalım.Elimde güçlü bir makina olsun istedim.Önceden kullananlardan tecrübelerini alayım dedim.

5. okumanın en üst modeli çok kaliteli ve görünüşüde güzel ben boğazda 175 gr kurşun + 6 lı istavrit çektim yağ gibi akıyordu ömür boyu garantiside var

6. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Tavsiye ederim sevgili İsmail.Heriki makarayada sahibim ve beni hiç yarı yolda bıraakmadılar.Zevk ve randımanla kullanırsın

7. özcan bolat

özcan bolat özcan

Favori Kamış:
    LINEAEFFE 4.50 mt sörf kamış
    Favori Makine:
    okuma salina 2
    abi süper makina lakin bunula birlikte de rakam da süper aynı kalite de diğer altarnatif salina 2 10000 dene bak incele bende ve diğer arkadaşlarda olduğunu biliyorum hem daha aşağı rakamda hem kalite bir incele derim

8. ismail34

ismail34 İsmail Köksal

Zahmet edip yorumlar yazan dostlarıma çok teşekkürler ediyorum.Elinize sağlık.
    Sipariş listeme girdi.İnşallah diyelim.