OKUMA V65a düşünceleriniz lütfen...

Konu, 'Makineler' kısmında obsumer tarafından paylaşıldı.

1. obsumer

obsumer Mehmet

OKUMA V65a makine aldım. Güle güle kullanmak istiyorum ama tuttuğum balıkların neşensinden, yoksa acınacak halimden değil. Özet olarak yılların ustalarından benim gibi eskiden uğraşıp uzunca bir aradan sonra yeniden amatörler arasına giren birine yardım edin. Bu makine ile ne yapılır ya da ne yapılmaz bir şeyler lütfedip söyler misiniz? Kamış RODER ST02 100-250 gr 360 cm.'le uyum sağlar mı endişem var. Bir yol gösterin ustalarım... Selamlar...

2. tomy77

tomy77

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    7 kg levrek
    abi kamışını bilmiyorum ama makineyi incelemiştim ağır yemli avlarda tekenede jiging yapmada ve kıyıdan tam anlamıyla olmasada çinekop ve istavrite uzak atışlarda kullanabilirsiniz kıyıdan karagöz eşkine mırmrı hertürlü işinizi görürür uygun kamışlarla tabi hatta abartırsak hafif sırtı bile çekebilirsiniz :) rasgele...

3. obsumer

obsumer Mehmet

tomy77 hemencecik ilgilenip cevapladığın için teşekkür ederim.

4. yolgezer

yolgezer Volkan DENİZ

Favori Kamış:
    LINEAEFFE TURNAFRESH
    Favori Makine:
    OKUMA POWER LINER PL 865
    En İyi Avı:
    turna-3 kg.(uluabat gölü)
  5. confidant77

confidant77 hakan

Aynı makinayı bende geçen hafta aldım fakat nasip olmadı henüz kullanmaya, vakit bulamadım ,ısrarlı tavsiye üzerine aldım.Ben kıyıdan atıyorum, güçlü balıklar için aldım.benim avlandığım bölgeden genelde her türlü balık çıkıyor mesela; turna ,lambuka,çipura,levrek,ahtapot,kalamar vs. yarı yolda kalmamak için bu makinayı tercih ettim.umarım pişman olmam,herkese rasgele.

Son düzenleme: 4 Aralık 2009