okuma ve lineafe nasıl uyumlumu ?

Konu, 'Takım Çantası' kısmında kodadigenc tarafından paylaşıldı.

1. kodadigenc

kodadigenc MUSTAFA

Favori Kamış:
    LİNEAEFFE ALLROUND CARBON
    Favori Makine:
    OKUMA TRAVERTINE TR65
    En İyi Avı:
    SaBıR ve ŞüKüR
    değerli arkadaşlar bu makina ve kamışı alalı 1 ay oldu bu seti tanıyan varmı?öneri bilgi ve deneyimlerinizi paylaşmanızı ısrarla istiyorum şimdiden teşekkür ederim.

Okuma travertine tr 65 makine 4,8,1 devirli, 5 bilyalı, metal makara, grafit gövdeli, grafit kafalı, yedek grafit makaralı , önden kalamalı, metal ergonomik çevirme kollu makinadır.Kıyıdan avcılıkta ve tekneden avcılıkta çok kullanışlıdır. lineafe 360 cm uzunluğunda, 360 cm uzunluğunda, 4 parçadan oluşan, 100-200 gram atarlı, 118 cm kapalı boyu olan, 380 gram agırlığında kamıştır.full carbon malzemeden yapılmış,yumuşak aksiyonlu, Hafif ve hassas bir modeldir.

2. erhanbabacan

erhanbabacan Erhan BABACAN

Favori Kamış:
    Century Kompressor SS
    Favori Makine:
    Abu 6500i TSR
    En İyi Avı:
    Trança:9.970Gr
    Mustafa kardeşim zaten alalı bir ay olmuş. Bu konuyu almadan önce açmalıydın :)
    Ama takımlarınla ilgili bir sıkıntı yaşamaman gerekiyor. Genel kullanım için oldukça güzel ürünlerdir.

3. murat41

murat41

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    vatoz 46,7 kg
    Almış olduğunuz takım güzel bir takım kamış 4.20 olsaydı daha iyi olurdu tam bir surf olurdu ikisinide kullanıyorum memnunum:)

4. kodadigenc

kodadigenc MUSTAFA

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    OKUMA TRAVERTINE TR65
    En İyi Avı:
    SaBıR ve ŞüKüR
    yorumlarınız için teşekkür ederim kollarımı yorma konusunda beni yormuyor gayet uzağa atışlarda etkili okumanın kalitesinede diyecek yok araştırdığım kadarıyla.88 tl ye mal oldu.

5. oltacı_

oltacı_

Hayırlı olsun Arkadaşım, Güzel avlarda kullanmak nasip olsu.

RASTGELSİN.

6. kodadigenc

kodadigenc MUSTAFA

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    OKUMA TRAVERTINE TR65
    En İyi Avı:
    SaBıR ve ŞüKüR

yorumunuz için teşekkür ederim ama bu makina ve kamışın sahte rapala silikon avcılığı için hiç işe yaramayacağı yönünde oy kullananan bu işten anlayan arkadaşlar var işe yaramayacağı sadece kurşunlu beklemeli avlar için kulanılacağını söylüyorlar.oysa ben zaten kurşunlu olayını el oltasıyla yapmaktan zevk alıyorum balığın yemi tırtıkladığını parmağının ucuyla hissetmelisin.yani esasında ben uzun zaman dır denizde olta balıkçılığı yapan biriyim 14 yaşından bu yana.ama kendimi geliştirmek adına sahte işine daldım.ondanda geri kalmayayım dedim ama bu makine ve kamışı almışken bu iş için hiçmi işe yaramaz..hemde çok iyi levrek yapan avlaklar bulmuşken..yorumunuzu bekliyorum.

7. cüneyt yılmaz

cüneyt yılmaz Cüneyt YILMAZ

Aynı makinadan bir arkadaşa almayı düşünüyoruz. Makinanın ağırlığını biliyormusunuz?

8. kodadigenc

kodadigenc MUSTAFA

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    OKUMA TRAVERTINE TR65
    En İyi Avı:
    SaBıR ve ŞüKüR

yanlış hatırlamıyorsam Okuma travertine tr 65 makine 4,8,1 devirli, 5 bilyalı, metal makara, grafit gövdeli, grafit kafalı, yedek grafit makaralı , önden kalamalı, metal ergonomik çevirme kollu makinadır.Kıyıdan avcılıkta ve tekneden avcılıkta çok kullanışlıdır. 360 cm uzunluğunda, 4 parçadan oluşan, 100-200 gram atarlı, 118 cm kapalı boyu olan, 380 gram agırlığında kamıştır. Fiber malzemeden,yumuşak aksiyonlu, Hafif ve hassas bir modeldir bende bulunan kamışı lineafe %100 carbon serisidir.makina için kimi yerde 550 gram yor kimisindede 680 gram.ben esasında çok memnunum fiyatıda uygun 8-10 kğ çekeri var oldukça sağlam bir set.lakin benim kafamı bulandıran talebi karşılamıyor denmesi tabi ben demiyorum söyleyende çok yok aslında yukarda özelliklerinde geçiyor Fiber carbon malzemeden,yumuşak aksiyonlu, Hafif ve hassas bir modeldir bu demek oluyor bununla aksiyon yapabiliriz.üstelik kaşıkta kullanıyorum gayet uzağa hamleler yaparak ulaştırıyorum pek bir sıkıntıda yaşamadım.3 haftadırda kullanıyorum.kaç seferinde levreklerin peşinden koştuğuna gözümle şahit oldum.en son geçen pazar ne olduğunu bilmiyorum büyük bişiydi ama bir dalış yaptı ama alamadı..yani iş yapabiliyor!

Son düzenleme: 21 Ekim 2009