Her yola gidecek (Gerçi yok öyle bir şey de) bir kamış arıyorsundur sen şimdi. Seçenekleri alalım lütfen.
Uyumlu güçlü bir kamış derken hangi disiplini hedefliyoruz,belirtirseniz tavsiyelerde bulunabiliriz...
sonuçta ağır bişey olmucak ölede bir hedef yok yani at çek olarak düşünün sadece benim istediğim aldıktan sonra pişman olmamak.2 gün sonra çat diye dağılmasın yani makinaya göre kombine olsun işte.
makinanı tam çözemedim makina profesyonel ise kamışta o çitada birşey olmalı yok makina idare eder bir performansta ise yine o bütünlüğü korumak adına orta sınıf bir kamış ara derim, yoksa ciddi bir uyumsuzluk olur oda en başta seni rahatsız eder
sizce bu uygun kamış olabilirmi?? http://www.avmarketi.com/asp/product/9651/Lineaeffe-spirit-surf-kamis-4-20m
Arkadaşım bu kamışlar surf kıyıdan uzak aatım için at çek e gelmez. Senin ihtiyacına göre yani daha genel kullanıma uygun olacaksa kamışın boyunun 3.60 ı geçmemesine özen göster.
yeni hefim http://www.avmarketi.com/asp/show_stock.asp?product=7-C-2283544&productref=8228&ID1=&ID2= sizede tavsiye ederim şuan biraz zamlanmış muhtemelen agustos gibi fiyatı biraz düşer uygun olanıda bu yalnız agırlıgını bilmiyorum bunun http://www.avmarketi.com/asp/show_stock.asp?product=1-03139420&productref=7177&ID1=&ID2= linea S-flax veya S-curve serilerine bak hem hafifdir hem sağlamdır S-Curve nin 3.90 olnı var oldukça güzem max 80 gr atarlı yalnız ufak avlarında kullanabilirsin ben memnunum C-curve den 3.90 var kuş gibi 4.20 de yakın zamanda okumanın güzel bir makinesi ile birlikte alıcam
ilk verdiğin örnekteki kamışın ilk birkaç halkası sanırım gezerdir yani hareketlidir yerine sabit değil ,ayrıca hafif atımlarda kullanabilirsin yani bağla 100/150 üstü gr kurşunu aban at uzaga değil yani hassastır ,makinaylada alakalı ama ciddi agırlıkta ki bir yükü çekmekte sıkıntı yaratır ben istanbulda boğazda avlanırım buranın tarifiyle konuşacak olursam 10/15 li bir istavrit çaparisi dolu geldiğinde emin ol taşımaz bu yüzden kamışını aşagı egip çekmek zorunda kalırsın bunuda kamışı kırmamak için yapmak durumunda kalırsın çitayı yükselt bence ama marka tamamdır yukarda verdiğin örnekte bende asıl kullandığımdan başka 1/2 tane var onuda yanımda yedek yada misafirim olduğu vakit kullanması için hazır bulundurum yoksa örnekteki kamış boğaz suyunda bizim buralarda helede deniz çalkantılı ,balık açıkta 150/grm takıp atacaksın cık derim /ama balık kıyılamıştır takarsın 50/75 gr kurşun salla 50/60 mt olur ama bu defada gelen balığı nası kaldırıp dışarı alacaksın kolay gelsn
abi ozaman hangisini almamı tavsiye edersin?markayıda hallettik.sonuçta illaki 10 / 15 lik bişeler gelir o yüzden çekebilmem lazım
fiyat aralığın nedir ha şuda var ,çok para iyi mal demek değildir ancak,öte yandanda iyi birşeyler çok para bu durum karışık , ama ucuz olanı daha yüksek ihtimal ile olmasın isterim aldımı 1 sefer alacaksın yarı yolda bırakmıcak sizin oralarda varmı güvendiğin bir malzeme satan dükkan ? internetten pek alışveriş yapmıyorum ben klasik alışverişçiyim görmek dokunmak biraz güreşmek isterim takımlarımla ah istanbula yolun düşecekki bir gezeceksin noktaları
abi belki 26 sında gelme ihtimalim var 1 günlüğüne belki ozaman bakma fırsatım olur.burdada var birkaç dükkan daha onlara bakmadım.ama sen o makinaya uygun bi kamış sölerseb sevinirim abi
26sına bişey kalmamış cidden hiç acele etme marka felan vermicem sana üsküdarda bir adres tarif ederim niyetini söylersin onlara onlarda aha budur der gözünü kapatıp alırsın kardeşim hem çok meşhur hemde müşterisinin her daim yanındadırlar sıkıntın olursa kargoyla gönderirsin yapar geri gönderirler sana dedğim gibi acele etme hele bir gel ozaman bakarız marka tamamda modellerle kafanı fazla karıştırma çok seçenek bazan yanlış tercihlere sebep olur acele etme sen gel kardeşim
tamam abi dediğin gibi yaparım.26 sında gelemez isem bile mayısta inşallah ordayım.dediğin gibi acele etmem geldiğimde ise zaten senle paslaşırız ona göre hareket ederiz.bu dediğin yer güvenilir bir yer dimi abi?bide hep aklıma takılan çin malı hesabı değil dimi orjinaldir sonuçta kafama onlarda takılıyor.
elindeki makine okumanın güçlü seride ağır olan makinelerinden genelde beklemeli avlarda sazan yayın gibi güçlü balıklar için önerilen bir makine eğer bu makinenin hakkı bir kamış arıyosan oda bence bu kamıştır http://www.avmarketi.com/asp/product/16725/Okuma-Epix-V2-Sazan-Kamisi-360cm-3lbs tabi avlancağın şekil ve ne avlıcağına göre seçimin sana kalmış
gökhan kardeş aslında benim istediğim genel amaçlı bir makina ve kamış istiyorum hani öle bir kombine oluşturabilirmisin mesela neler olabilir??