Arkadaşlar, İş yerimdeki arkadaşlar bana dogumgünü hediyesi olarak Okuma Zeon ZN65 almışlar. ( arkadaşlardan biri beni bu makineyi incelerken görmüş ve bunu almışlar ) Bu makine hakkında fikri veya tecrübesi olan var mıdır ? Kaliteli bir makine midir ? ( Fiyat 80 TL civarı sanıyorum)
Yanlışınız var 65 Lira kadar.Bilgilere dayanarak konuşmak gerekirse normal ve güzel bir makineye benziyor.
okumanın düşük bütçeli 4 değişik makinasını kullandım, diyebilirimki okuma uygun fiyata güzel ürünler üreten bir firma. korkmadan kullanabilirsiniz. zeon hakkında bir fikrim yok
55'liği var bende epeyce kullandım; parasına göre iyi sayılabilecek bir makina yani fiyat/performans oranı yüksek; ancak Okuma makinalarda sarma telinin yanında misinanın geçtiği yerdeki bilyayı sıkça temizleyip yağlamanız gerek, paslanırsa da pek dert değil Cengiz Balıkçılık'ta hemen her zaman bilya mevcut; sonuçta işinizi görecek bir makina ve diğer kısımları da korozyona karşı dayanıklı...
bence yaptığınız hiç hoş değil onlar size hediye almışlar bi önemi mi var ki kaç para,ne kadar kaliteli,gönül işi bu para ile mi ölçülür.
arkadaşım ben birşey demedim ki, sadece makine iyi midir, nasıldır diye sordum, kötü olsa bile kullanıcağım, modeli bilmediğim için bir fikir almak istedim, tepkinize şaşırdım..