Okumadan sasmadim

Konu, 'Makineler' kısmında hakansaygun tarafından paylaşıldı.

1. hakansaygun

hakansaygun hakan

2. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sevgili Hakan

Beni Shimanocu bilirler.Elbette severim bu markayı,kullanırımda.

Ancak,hani bazı araba markaları vardır,onlarında belli modelleri vardır.

Bu modeller o kadar tutulmuşturki,sürücüye emniyet verirler ,dağda bayırda bırakmazlar,yedek parçası kolayca ve ucuz bulunur,tamiri,bakımı her ilçede bile mümkündür,ucuzcadırlarda.

İşte Okuma böylesine bir markadır.

Satıcısı ithalatcısı malının arkasında durur,maddi bir hatada yenisiyle değiştirir.ömür boyu garantilidir.Bariz kullanıcı hatası haricinde tüm taahhütlerini yerine getirir.

Bana kimse sırfr hatır uğruna bir malı,bir kişiyi,bir ekipmanı övdüremez.
    Ben açık adamım bir şeyi denerkullanır ve neticelerini sizlere faydalı olsun diye anlatırım.

Boğaz avcılığı meşakkatli bir iştir.Narin,nazik ekipmanın kullanılası yeri değildir.

Meşhur markaların bir iş görmesi siz şehirlilerin bizim taşlıtopraklı yollarımızdayok altını vururum,yok bir yerini çizerim kabilinden çekinilirliliğini size yaşatır,boğaz avcılığında.

Üstelik en iyi iş görenleri olağanüstü pahalıdır.

Kullanıcıların en pahalı bir okuma ile en pahalı bir Shimanoyu bir karşılaştırsınlar isterim.

Arada on misli fiyat farkı vardır neredeyse.

Oysa aynı işi bal gibi görürler.

Bir örnek vermek isterim.Son trofe avımızda partnerlerimin makaqraları ve kamışları Shimano Stella ve Twin Power makaralardı.

Kamışlarıda öyle.

Peki kim geride kaldı.Oysa benim techizatım Okuma Salina Jig makarası ve Okuma Cedros jig kamışıydı.

Ben partnerlerimden geri kalmıyayım gibi salakca bir düşünceyle kendime birde Shimano Game ARC spin atçek kamışı aldıydım.

İlk kulanımım sonucunda maalesef arabamda kendi hatamla sıkıştırıp ucunu kırdım.

Sonrasında tam 3 ay sonra sadece kırılan parçasına tam 250 ytl verdim ve bulabildim.

Şimdilerde ise tekrar başına bir iş gelir kaygısıyla atıl durumdadır.Okuma seaspin ve okuma V system kullanmakta ve gönül rahatlığıyla kullanmaktayım.

Ama tutkun bir avcı her yerde kullanmamak kaydıyla elbette istikrarlı bir avcıysa basar 1,5-2 milyar arasında parayı alır bir shimano makarada aynı zamanda öder 1 milyar parayı birde kamış alır shimanosunu keyfle kullanır.

Bu başka bir iştir çoğumuzu aşar.

Sevgiler

3. hakansaygun

hakansaygun hakan

Sevgili Vedat abi,
    Size oncelikle cok tesekkur ederim bu platformda her davranisiniz,her aviniz ve her paylasiminiz bizlere ornek teskil ediyor ,bu cok degerli ...
    Makina ile ilgili cevabiniz icinde ayrica tesekkurler ,hic suphem kalmadi dogru makinayi aldigima,gonlum cok daha rahat...
    Saygilarimla....

4. erolcinar13

erolcinar13 Erol

Çok güzel bir makina, ömürlük. Güle güle kullan.

5. hakansaygun

hakansaygun hakan

Cok tesekkur ederim, sanirim bugun elimde olur.