okumamı lineaeffe mi?

Konu, 'Kamışlar' kısmında erayylmaz tarafından paylaşıldı.

1. erayylmaz

erayylmaz eray

s-flex mi okuma salina mı ve neden? yorumlarınızı bekliyorum

2. orhan1969

orhan1969 Orhan

Favori Kamış:
    İtalcanna Kombat
    Favori Makine:
    Daiwa Saltiga Surf,Daiwa Tournamnet Entoh
    En İyi Avı:
    1,5 mt Sapan ( Kemane )
    Salina :p

Daha hafif,daha sağlam ve en önemlisi atış esnasında hareketli porselenler sağa,sola dönmüyor ;)

Rastgelsin.

3. erayylmaz

erayylmaz eray

başka abilerim yokmu yardımcı olucak

4. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    bende lineafee baia grande var, s flex ile aynı mesafeye atış yapıyor bence boşuna fazla para verme..ucudan 2 nolu halka hareketlidir sıkıştırısan iyice dönme yapmaz..her ikisinde de aynı agırlıgı kullanacaksın..

balıgı kamış taşımıyor misina taşıyor.. unutma.. kamışın ucuz olsun misinan pahalı olsun..:)

5. alper.bjk

alper.bjk alper saglam

Favori Kamış:
    shımano
    Favori Makine:
    shımano ultregra 5500 xsb
    En İyi Avı:
    kızım nehir
    okuma compressa

meraba ben okuma salinayı denedim ama diger bahsettiginiz kamışı kullanmadım salina ve compressa arasında baya kaldım aralarında yaklaşık 200 gr kadar bir agırlık farkı var ama 2 hafta önce üsküdardan okuma compressa aldım aldıgım gün üsküdarda radarın orada 140 gr kurşun atıp deneme yaptım sanki 100 gram kurşun atıyormuş hissi verdi bana gectigimiz pazarda aşiyanda abartısız söylüyorum 185 gr attık kamış banamısın demiyor çok begendim compressayı iyikide almışım salinaya gelince evet 3 parcalısı var rapala atmak için çok ideal bir kamış ama capariye vede beklemeli yeme gelecek bir kamış degil lilefeanın bahsettiginiz kamışını kullanmadıgım için bişey söyleyemiyecem ama okuma compressayıda gidip görmenizi veya araştırmanızı tafsiye ederim

6. özcan bolat

özcan bolat özcan

Favori Kamış:
    LINEAEFFE 4.50 mt sörf kamış
    Favori Makine:
    okuma salina 2
    lineeffe 4,50 mt 15 kg çekerlisi var bende daha ilk günkü gibi çizik yok korur kollarım demem oki 10 numara kamış

7. furunotr

furunotr Haluk

Salina'yı çaparide kullanıyoruz ve gayet güzel iş görüyor; yemli beklemeli için de iş göreceğini düşünüyorum... Bunlara gelmeyeceğini nereden çıkarttınız onu da bilemiyorum...

Elbet bütçeniz geniş ve daha üst düzey bir kullanıcı iseniz hiçbir markanın hiçbir modeli tam anlamıyla üç işi birden yapmayacağı için her av stiline uygun bir makina-kamış seti edinmek gerekir... Bu durumda Istanbul Boğazı için bile 3 set; hatta İzmariti'de hesaba katarsak 4 set edinmek gerekiyor...

8. alper.bjk

alper.bjk alper saglam

Favori Kamış:
    shımano
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    kızım nehir
    pordon neden kızdıgınızı anlayamadım ben sadece düşüncelerimi yazdım ayrıyetten salinanın 3 parcalı kamışınımı yoksa teleskopik kamışını kullanıyorsunuz. bu arada insanların gelir gider düzeyleriyle ilgili bir sıkıntınızmı var ben sade kendi düşüncelerimi yazdım ki gördügüm kadarıyla siz yazılanları okumakta vede anlamakta kıtlık ceken birisiniz ön celikle har yazılana saygı duymayı ögreneceksin sonra tartışacaksın

9. alper.bjk

alper.bjk alper saglam

Favori Kamış:
    shımano
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    kızım nehir
    bu arada yaşınızı şimdi gördüm belki biraz sert yazı yazmış olabilirim o yüzden yaşınıza hürmeten kusura bakmayın

10. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    Amatör balıkçılık keyif olmaktan çıktı masref ve yük olmaya başladı..:( ;)

11. violinist41

violinist41 Deniz

Favori Kamış:
    Lineaeffe extreme cast-Lineaeffe Scruve 4,50 surf-İtalcanna vertigo-shimanospeedmasterspn
    Favori Makine:
    Shimano Biomaster 4000, Twinpower 8000PG,Bull's eye XT9120,Saragosa 6000,Sustain 5000,Tica Dolphin
    En İyi Avı:
    14 kg Akya
    Ben hiçbiri diyorum ...Lineaeffe Extreme cast yada okuma CEDROS 450 surf al bak işine dert etme....

12. 29519

29519

Shimano da shimano diyorum bende :)

13. furunotr

furunotr Haluk

Yazmış olduğumuz mesajda kızgınlık; husumet veyahut başka olumsuz bir yan yoktu; ancak açıklama için mesajınızı alıntılamak zorunda kaldım; siz düşüncenizi yazmışsınız; ben tecrübelerimi yazdım; konuyu açan arkadaş ise gelen tüm cevaplara bakarak kafasında bir fikir oluşturacak ve tercih yapacaktır elbet...

Buraya kadar bir sorun yok; ancak ikinci mesajınızı tekrar gözden geçirmenizi; ve mesaj yazarken hakaret ya da aşağılayıcı bir üslup takınmamanızı öneririm...

Yazmış olduğunuz cevaba ne diyeyim şimdi... Emriniz olur falan mı???

Birtakım suçlamalarda bulunurken insanın bu hatalara düşmesi de ayrı bir ironi oluşturuyor... Eğer hala anlamadıysanız önce siz yazılanları düzgünce okuyup anlayın; ondan sonra yazılacak bir cevabınız varsa yazın...

14. furunotr

furunotr Haluk

Konunun yaş ile ilgisi yok; dediğim gibi burası her amatöre açık bir ortam ve isteyen üslubu ile olmak kaydı ile dilediği gibi yazabilir; ayrıca ilk yazımda yazmış olduğum ikinci paragraf sizin şahsınıza değil konuyu açan arkadaş ve forum kullanıcılarını bilgilendirme amaçlıdır...

15. alper.bjk

alper.bjk alper saglam

Favori Kamış:
    shımano
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    kızım nehir
    ben hiç öyle zannetmiyorum? bu arada salinanın 3 parcalısınımı yoksa teleskopik kamışını caparide kullanıyorsunuz? hani demişsinizya caparide hangisini kullanıyorsun cok merak ettim?

Son düzenleme: 21 Nisan 2011
  16. furunotr

furunotr Haluk

3 parçalı olanı...