Selamlar...Uzun süredir sahte balıklara ve at çek avcılığına meraklı olmama rağmen bir türlü beni sonuca ulaştıracak bir avlakta yeterli zaman harcayamadım...İstiyorum ki bir kaç at çek yapınca hemen sonuca ulaşayım...olmayınca hemen stepne olarak yanımda getirdiğim boru kurdu..sülünes vs gibi yemleri kullanıyorum....Ancak artık niyeti bozmuş durumdayım arkadaşlar...yanımda yem götürmeden sadece sahtelerimle ava çıkmayı ve odaklanmayı düşünüyorum...Biliyorum binlerce alternatif var ancak sizlerin de bunlara eklemek istediğiniz olmazsa olmaz sahte modelleri nelerdir? (trofe almış sahteler başlığından haberim var lakin trofe niyetim yok) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
sahteleriniz iş yapan türlerden şansınızı ısrarla sürdürün derim,atçek işi dipsiz kuyu gibi,işi çözdüm dediğiniz an bütçenize yansıyacaktır şu da olsun buda olsun derken bütçenize epey yansıyacaktır,kullandığınız sahteler kesin iş yapabilecek kabiliyete sahipler biraz sabır edin,uygun zamanda doğru yerde olun, bu sahteler içinde ilk başta suya indireceğim sıralamayı son resim gösteriyor,tam arzuladığım gibi bir sıralama,son resim yukarıdan aşağıya doğru ilk 3 sahte, bu sahteler arasın da gidip gelirim akşam gün batımı ile birlikde, şu sahte en iyisi diyemiyeceğim hepsi iş yapıyor yerine gününe suyuna göre,kendi sahtelerim için söylüyorum,en favori dediğim sahteme yeri geliyor tenezül bile etmiyor balık,şunu da onun yanına joker alıyım,olmadı bunu da alsam ne olur gibi tesseliler ile bir gün bir bakmışın,çantan sahteler ile dolmuş taşmış son olarak atçek de sonuca ulaşamayınca yemli takıma döndüğünüzü ifade etmişsiniz,sanırım kullandığınıız takım spin özellikli bir takım deyil,misina ve ucuna takdığınız klips hakkında yazabilirsiniz,
iyi gunler kadir bey, klips olarak spin takımında hangisini oneriyorsunuz bende fırdöndülü de var diger turlu de var fırdöndüsüz olan mantıgıma pek yatmıyor, at cek yaparken sahtenin hareketini fırdöndülü klips daha kolaylaştırmıyor mu sizce?
blakis benim verdirmek istediğim aksiyonlarda pişmiş aşın içine su katıyor fırdöndülü klips klips ile misia arasında parazit yapıyor,misinaya verdiğim gücü % 100 iletmiyor,o arada güç kaybı oluyor,ayrıca fırdöndü sahtenin önünde çok göze batıyor,gagalı sahteyi örnek verirsek,sizin sahte düz geliyor,klips in ucunda takılı olan fırdöndü yatay bir şekilde geliyor,yani arkadan bakıldığında sizin fırdöndü bariz sırıtıyor,çünkü klips in önünde olduğu için daha uzun bir görüntüye sebebiyet veriyor, işin prof ları ilk başta rapala knot öneriyor,klips filan takmıyorsunuz,ancak bu rapala klips e benziyen klipsler piyasada mevcut,sık sık sahte değiştirenler için ek bir malzeme üretmişler, ben 8 numara alba star ın fırdöndülü çelik klisi ni kullanıyorum,fırdöndüsnü çıkarıyorum,klips 2 yerin den klitli,fırdöndüyü kesmeden çıkarabiliyorsunuz,bu klips rapala knot bağlama yöntemini andırıyor diyebilirim,okuma nın rapala halkası mevcut ordan da inceliyebilirsiniz,