Bu sabah karla uyandı İstanbul son üç gündür olduğu gibi,ancak bugün sanıyorum bizim bahçede 30 cm kar vardı, arabayı temizlemek için saat 06,45 gibi bahçeye çıktım, baya bir uğraşıp temeizledim,ancak bu arada kısa olan ayakkabılarımdan kar içeri girdi ,neyse arabayı boşuna temizledim çünkü bugün öğlene kadar işe gelmememi söyledi yöneticim iyi haber,tabi bende kahvaltımı yaparken bir taraftanda nette gezinmeye başladım ve ayağıma kaçan kar taneleri beni bu bota götürdü,olsa da giysek dedim... http://www.avdeposu.com.tr/?urun-12771-Winchester-Bot-WIN61201MOB.html Bahçenin durumunu da ekliyeyim
Offf manzara müthiş, çok güzel kar manzarası. Tabi yalnızca manzara Ulaşım felaket olmuştur tahminimce. Ben kar görmeyeli ne kadar oldu, onu bile hatırlamıyorum
Cemil merhaba 5 yılı aşkındır Asolo flame gtx modelini kullanmaktayım bir 5 yıl daha gidecek gibi duruyor son 3 senedir Bulgaristan gibi kış şartları zor bir yerde kullanıyorum su geçirmiyor hele kar suyuna karşı çok mukavetli,yerine göre balığa giderken kısacası yazın-kışın ful dağ bayır kullandığım halde ilk günkü görüntüsünden hiçbir şey kaybetmedi bot almayı düşünen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim hele bu aylardan sonra da fiyatlar düşer malum yaza doğru ilerliyoruz kullandığım bot altta linktedir http://www.buklashop.com/detay.php?urun_id_no=120
Volkan çok güzel gerçekten , ben çok seviyorum,ancak yola adım atamıyoruz bugün bir sürü iş yarım kaldı ,olsun yarın hallederiz,keyfini çıkaralım....
Çok güzel bir bot çok beğendim , haklısınız fiyatlar düşecektir, bahara doğru daha uygun fiyatlarla alınabilir,Asolo çok güzelmiş ancak ben kamuflajlı bir bot almayı istiyorum,serde avcılıkta var, o yüzden illede kamuflaj...
Avcılığa bende tutkunum 18 yaşımdan beri de kesintisiz devam ederim benim tercihim avda La Chameu'nun yeşil yada kamuflaj lastik çizmeleridir ne çamur nede kar banamısın demez hafiftir de av sezonunun yeni açıldığı zamanlarda ise havalar iyi olduğundan bez spor ayakkabı tercihimdir domuz avı yaptığım için köpeklerin sesi geldiğinde avın önünü kestirmek için hızlı hareket etmek zorundayım ayrıca avcılık da sabahtan akşama kadar yürüyüş ve koşturmak olduğundan dolayı birkaç deneme sonunda böyle bir botla ava çıkmamaya karar verdim zira herzamankinden iki katına beni yormuştu bu sadece benim deneyimimdir herkese aynı olacak diye bir kaide yok siz ayrıca av tutkum var deyince tecrübemi paylaşayım dedim bu arada o kadar kardan dolatı iş tatil edilmiş gerçekten şaşırtıcı bir durum neyse,Bulgaristandan -18 dereceden ve 60 cm kardan çok selamlar gerçi burada bu duruma rağmen iş tatil değil araçlar ve trefik yolunda anlaşılan buranın insanı kış ayları devamlı böyle geçtiğinden işin çalımını kapmış selamlar
Teşekkürler , burada tecrübelerimizi ve bildiğimiz şeyleri paylaşmak için bir aradayız.Bahsettiğiniz botada bakacağım... Burada sürekli sert kışlar olmadığı için hazırlıklı değiliz çok fazla,hergün böyle olsa kış mevsimi bizde adapte olurduk tabiki,ancak arada bir bu hava ile karşılaşınca hazırlıksız yakalanıyoruz,o yüzden....Erzurumda ,Karsta ve diğer benzer coğrafyalarada sürekli çok daha fazla kar var ancak hayat devam ediyor,çünkü hep böyle zaten.Bulgaristanda da öyle sanıyorum,her halukarda kar çok güzel,evde olmak ta ayrı bir keyf ...
buda benim hoşuma gitti .. dışarda çalıştığımdan sürekli hem renk hemde görünüm itibarıyla gündelik kullanıma yatkın http://www.avdeposu.com.tr/?urun-8400-STERLING-HUNTER-02-AVCI-BOTU-TOPRAK.html
bıt güzel ancak marka olarak tanımıyorum açıkcası sterling markasını. netten sipariş versem elime gelen şeyden memnun kalırmıyım bilemiyorum . kullanan falan varsa paylaşırsa düşüncesini sewinirim .
Eeee ucuz etin yahnisi. Ya bir kez alacaksın tam alacaksın ayakların üşümeyecek, ıslanmayacak konforlu ve sağlıklı bir şekilde adımlarını atacaksın yada her sene 1 tane alacaksın 2 gün sonra ayakların üşeyecek ıslanacak belkide ayak sağlığın bozulacak. Ayrıca 500 tl ye satılan scooter dan da hayır gelmez. Olur olmadık yerde yolda bırakır tabanvay devam etmek zorunda kalırsın.
doğru sölüyorsunuz katılıyorum.. ancak ayak sağlığının bedelide 500 tl kadar uçuk değil. yani demem o ki bu ürün belirli aktiviteler için üretilmiş dağcılık kar yürüşü diye başlıyor açıklaması .. yani düz yolda bizim sağlığımızı arazi dağcılık ayakkabıları koruyacaksa... şehir içindeki ulaşımımızıda sedan hb araçlar yerine jeep kullanmalıyız? yani bu ayakkabı kaliteli lafım yok.. ancak kullanım alanı bizim gündelik kullanımımızın çok çok üzerinde.. yani bu biraz "arkadaşlar işe gidip gelmelik araba alıcam hangisini alıyım " diye başlık açan birine bmw X6 al kardeş çok memnunum demek gibi olmuş ben kendi bütçem için konuştum tabiki alıp kullanan kazancı olan alsın kullansın hayrını görsün orası ayrı.
Aynı bot daha hesaplı fiyatla mevcut bilginiz olsun http://www.anadoluavmarketi.com/u-w...su_gecIrmez_bot_4243_shadow_tracker-6251.html
Geçen yıl decathlon dan 19 tl ye bir çift bot aldım, şu anda da ayağımda, alırken soğuk havada olur da balığa gidersem parçalansa da içim yanmaz diyerek almıştım, ancak tahminimden çok daha kaliteli çıktı. Gidip görmedim ama, giden arkadaşlar bu yıl aynı botun 56tl ye satıldığını söylediler, Böylesi bir kaliteye 56 tl de versem zoruma gitmezdi. Buzda elbet yapacak birşey yok ama kolay kolay kaymıyor, ayağım fırın gibi, tabanı da yastık gibi çok hafif, yürürken de yormuyor.. Ucuz et ama yahnisi bence çok güzel oldu