Bugün yine sabah 5'de ayaktaydım balığa gitmek içinreeling 5.30 da plajda oldum başladım at-çek yapmaya (bugünde silikon deniyim dedim taktım ragotu oltamın ucuna)7 ye kadar filan atçek yaptım ama nafile tık yokidk Bende dedim silikonun aksiyonunu kontrol ediim kıyıda taşlıkların orda.Gittim silikonu kıyıda hareket ettirirken zavallımın kuyruğu birden hırt etti Bi baktım altta ne olduğunu anlayamadığım taş şeklinde küçücük bir balık silikonumun kuyruğunu ısırmış yemeye çalışıyorhook Çekiştiriyorum çekiştiriyorum bırakmıyor(hayvana zarar vermek de istemiyorum)Sonra birden bıraktı bende silikonumu gezdirmeye devam ettimBi 5 dk sonra yine aynı balık bu sefer ragotuma kafadan daldı zavallım korkusundan kalpten gidiyodu Bende dedim:ulen balık hadi izin verdim ye bakalım,silikonu hiç oynatmıyorumBi baktım daha 1 dk geçmeden ragotum sizlere ömür zavallıcık balığın midesinde buldu kendini Beni şaşırtan ragotum 6.5 cm idi o balık ise taş çatlasa(o kadar etmezde) 10 cm idi.Ulen sen o boyla o silikonu nasıl mideye indirdin:laughing: Kameram bozuk olmasaydı avcı balıkların beslenmesiyle ilgili belgesel çekerdim valla