herkese selamlar, Satın almayı düşündüğüm takımı sizlerle paylaşmak istiyorum ve yorumlarınız ve tavsiyelerinin bekliyorum.İkisinin tutarı 105 tl civarında bu fiyata değermi,birbirleriyle uyumlumu vsvs saygılar... http://www.hizlial.com/outdoor/bali...skopik-karbon-surf-kamis_22.950.5710.0943.htm http://www.hizlial.com/outdoor/bali...-olta-makinesi-4-bilyeli_22.950.5710.1021.htm
aynı kamıştan bende var.eğer ağır kurşunlar kullanmıyorsanız ve hassas bir kamış istiyorsanız çok ideal bir seçim. ayrıca 320 gramdırki buda surf(kıyıdan uzak atış) kategorisinde bulabileceğiniz en hafif kamışlardandır. atar değerine gelince 120-150 gramlara pek çıkabileceğinizi zannetmiyorum. ben en fazla 60 gramda kulandım aldığım izlenim 100 gramdan sonra çok zorlanacağı yönünde. ama 40 gramı falanda rahat kontrol edebiliyorsunuz. yani 40-100 gram arası kullanmak en iyisi aldığım izlenime göre. kompakt bir surf takım yapmak için en ideal seçenekler arasında bence. makinaya gelince, seçtiğin makinayı kullanmadım hiç fakat fiyatı dahilinde iyi gibi. fakat tavsiyem makarası daha sığ ve geniş bir tercih yaparsan kurduğun sisteme daha uygun olur. ben okuma distance dt-60 kullanıyorum bu kamışta ve memnunum, eğer bütçeni 30 tl gibi bir miktar arttırabilirsen vede aklına yatarsa bu dediğim makinaya bakmanıda tavsiye ederim. esnaflığını çok beğendiğim ve bu iki markanında türkiye distrübütörlüğünü yapan bir yerden alışveriş yaptım. imkan ve isteklerim doğrultusunda bu ürünler tavsiye edildi. o yüzdende biraz içim rahat önerebiliyorum. önemli olan sizin beklentiniz nedir? ben anlatıyorum ama ona göre tavsiye vermek lazım
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak bu model de makina tipi 25-40-55-65 gibi secenekler var onlar ne anlama gelmektedir.
yanlış bilmiyorsam cm cinsinden makara çapı, kimi marka 60 yazar kimisi 6000 aynı şeydir aslında. bu arada surf stili avcılıkta tavsiye edilen makina boyu 60-80 arasıdır. sizin almak istediğiniz kamışta 60 idealdir, hatırınıza sığ ve geniş makara olursa 55te olur
sağolun volkan bey sizin önerdiginiz model olmadıgı için bu ikisini sipariş ettim fiyat merak eden olursa 108 TL ye satın aldım,umarım pişman olmayız.
hızlıal.com bir gold bilgisayar online mağazası. ben olsam balıkçılık malzemelerini bu siteden almazdım. muhtemelen daha ucuza almanız mümkün.
Aslına bakarsanız forumda sık sık bahsi geçen balık malzemesi satışı yapan siteye göre ürünler 25 tl daha ucuza mal olmuş. Bundan sonra malzeme almak için bilgisayar malzemesi satan yerlere daha sık bakmak gerekebilir
Bahsi geçen ürünlerin fiyatları, % 10 gibi daha makul olduğu gözüküyor. Tabii çeşit alternatiflerinide gözardı etmemek gerekli. Bunun birde stok maliyeti oluşur.
aslında bu sitede tutarı 125 tl civarındaydı,başka bir siteden 20 tl indirim kuponumu kullandım ve 105 tl ye geldi,bu sitede adı sıksık gecen balık av malzemeleri satan siteye baktım daha pahalı,cengiz balıkcılıgı aradım 130 tl fiyat verdiler bende teknoloji sitesinden sipariş vermeyi uygun gördüm.umarım ürün tedarik sürecinde bir sıkıntı yaşamayız,herkese teşekkürler. bu arada hızlıal.com da 100 tl lik alışverişinizde 20 tl hediye çeki kampanyası var ihtiyacı olanlara tavsiye ederim. (umarım reklam olarak algılanmaz sadece ihtiyacı olanlara bir tavsiye)