ben bugun balıga gittigimde hüsrana uğradım makınayı sararken tıkır tıkır ses yapmaya başladı. vazelin kremiyle yağladım. ses düzelmedi ama dönüyor sararken ses yapıyor eskiden hiç dönmüyordu wd40 yağlamıştım oda tatmin etmedi beni. gressmi kullansam iç dişli takıma.
dikkat edin arkadaşlar vazelin yada gres yagı kullanırsanız kumluk alanda kullanırken içine toz kaçırmayın birde ortam sıcaklıgında muhafaza edin diger söylenilen sprey yaglar uygundur ancak gerekmekdikçe makinayı yağlamayın kaliteli makina zaten yağa gerek duymaz..
7 tl makınadan ne beklersinki hocam pion makınam askere kadar idarelikte olsa bir yağ lasım su tıkırtıyı cözmem gerekir.
Makinadan ses geliyorsa yağlamak büyük ihtimalle çözüm değildir.. Aldığınız yere ya da makina tamiri yapan başka bir yere götürüp göstermek en sağlıklısı.. Bu şekilde kullanıma devam ettiğiniz takdirde daha büyük bir hasara yol açabilir..
7 tl makınadan bişi beklemem bozulana kadar yolu var olmadı ona masraf yaparsam yeni makına alırım set
Tamam, ben sana makine için bir yağ seti önereceğimde, tahminen o fiyata 2-3 makine birden alırsın. En iyisi kendine iyi bir makine al.
araştırmaya başladım bu makınada yeni aldıgım icin parayı boşa harcamıyım düşüncesi geldi artık vazelin wd40 ikiliyle idare edicez