merhaba ben gölde avlanmak için dip oltası olarak kullana bileceğim 150 tl ye kadar makina ve kamış istiyorum sağlam bişey olmasını istiyorum . bizim göllerde 10 kiloluk sazanda var 100 kiloluk yayında. internet üzerinden bir makina aldım Pflueger ama sahte çıktı iade ettim zaten fiyatından anlamalıydım 84 tl ye Pflueger makina yok sanıyorum sizden isteğim bana kaliteli bilinmiş markalardan oluşan bir makina tavsiyesi. ve internet üzerinden nerden balık malzemesi alabilirim bu konularda sizden yardım bekliyorum.
Serhat abi. İnan kimse sana yardımcı olamaz bu vaziyetteyken. Şayet kendini tanıtıp ve güzel bir giriş yapsaydın emin ol şimdiye kadar değerli abilerim sana yardımcı olmuştu..
haklısın kardeşim kendimi tanıtmayı unuttum adım serhat bursadanım bugün canım biraz sıkkın internetten bi makina siparişi verdim bugün geldi ama berbat bi sahte ürün geldi canım sıkıldı biraz. ama üstadlar yardımcı olursa bana eminim moralim düzelir. balık tutmak için çok hevesliyim ama doğru düzgün takım ve taklavatla yapmak istiyorum onun için sizlerden yardım istiyorum yardım ederseniz çok sevinirim.
Sana Tavsiye Edebileceğim Site Balikmarketim.com Ve Av Marketi Olabilir. Marka Olarakta Bana Göre Mitchell Makina Olarak Iyidir.rastgele
Selamlar ; büyük ve küçük balık ayırmadan rahatça çekmek istiyorsanız size tavsiyem (şahsi görüşüm) Banax sx3000, sx4000,sx5000 hepside bence kusursuz makinalar biraz ağır olmaları dışında fiyatlarıda emsallerine göre iyi takriben 70tl-100tl arasında temin edebilirsiniz.. Şimdiden Bolşanslar.. Selam Ve Dua İle..