olta için yardım lütfen

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında goldboy tarafından paylaşıldı.

1. goldboy

goldboy serhat

merhaba ben gölde avlanmak için dip oltası olarak kullana bileceğim 150 tl ye kadar makina ve kamış istiyorum sağlam bişey olmasını istiyorum . bizim göllerde 10 kiloluk sazanda var 100 kiloluk yayında. internet üzerinden bir makina aldım Pflueger ama sahte çıktı iade ettim zaten fiyatından anlamalıydım 84 tl ye Pflueger makina yok sanıyorum sizden isteğim bana kaliteli bilinmiş markalardan oluşan bir makina tavsiyesi. ve internet üzerinden nerden balık malzemesi alabilirim bu konularda sizden yardım bekliyorum.

2. _korkmaz_

_korkmaz_ Yasir

Favori Kamış:
    Okuma Epix v2 3.90 3parça ..-Filstar 3.60 3lb 3 parça
    Favori Makine:
    Okuma power lıner 860 - Filstar carp Runner mg60
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 6kg
    Serhat abi. İnan kimse sana yardımcı olamaz bu vaziyetteyken. Şayet kendini tanıtıp ve güzel bir giriş yapsaydın emin ol şimdiye kadar değerli abilerim sana yardımcı olmuştu.. ;)

3. goldboy

goldboy serhat

haklısın kardeşim kendimi tanıtmayı unuttum adım serhat bursadanım bugün canım biraz sıkkın internetten bi makina siparişi verdim bugün geldi ama berbat bi sahte ürün geldi canım sıkıldı biraz. ama üstadlar yardımcı olursa bana eminim moralim düzelir. balık tutmak için çok hevesliyim ama doğru düzgün takım ve taklavatla yapmak istiyorum onun için sizlerden yardım istiyorum yardım ederseniz çok sevinirim.

4. DEEPPURPLE

DEEPPURPLE GÖKSEL

Favori Kamış:
    AMUNDSON KUDOS EXPERT
    Favori Makine:
    DAİWA SALTİGA SURF
    En İyi Avı:
    500 GR EŞKİNA
    Sana Tavsiye Edebileceğim Site Balikmarketim.com Ve Av Marketi Olabilir. Marka Olarakta Bana Göre Mitchell Makina Olarak Iyidir.rastgele

5. hakanozer

hakanozer hakan

Favori Kamış:
    Balzer Modul Performer Classic Steck
    Favori Makine:
    Balzer MAGNA MX Black 400 Feeder Runner
    En İyi Avı:
    Yayın 21kg-Aynalı Sazan-13kg
    Selamlar ;
    büyük ve küçük balık ayırmadan rahatça çekmek istiyorsanız size tavsiyem (şahsi görüşüm) Banax sx3000, sx4000,sx5000 hepside bence kusursuz makinalar biraz ağır olmaları dışında fiyatlarıda emsallerine göre iyi takriben 70tl-100tl arasında temin edebilirsiniz..
    Şimdiden Bolşanslar..
    Selam Ve Dua İle..

6. goldboy

goldboy serhat

çok saol un arkadaşlar yardımlarınız için.