Merhaba şimdiden Cevaplar Için çok Teşekkür Ederim.konuya şöyle Başlayayim Malatyada Ikamet Etmekteyim Ve Kamiş Dip Oltasi Ve Normal Dip Oltarim Var Bir Kaç Gün Içinde Istanbul Kumburgaza Gideceğim Bir Kaç Gün Orada Kalacagim Ve Balik Tutmak Istiyorum Normal Tatli Su Oltalarim Iş Görürmü Yoksa Nasil Bir Olta Almaliyim Malum Malatyada Deniz Yok Bilmiyoruz
sevgili Suat, istanbul seyahatin keyifli geçer umarım. şu sıralar ne yazık ki ciddi bir kısırlık var bahsi geçen lokasyonda, ama bu demek değilki balık yakalayamıyacaksın, forumda,detaylı araştırma yaparsan hem o bölge hemde kullanman gereken takımlar hakkında çok ama çok detaylı bilgiye ulaşabilirsin, şimdiden rastgele,
Şu zamanlarda var olan yemli balıkları yakalamak için kullanacağız olta gölde kullandığınız olabilir. İstavrit ve lüfergiller şuan mevcut olsa surf kamış önerirdim.
Kumburgaz çok kalabalık bir yerdir ve çok yerden olta atma imkanı bulamazsın ( yazlıkçı doludur ) Kumburgaza gelirken Jandarma kampı vardır, onun sağ yanını denersin, Yem sıkıntısı çekmezsin...Denizin bittiği noktalarda yarım metre kumu kazarsan çok iri kurtlar bulacaksın. Mırmır alma şansın çoktur, ispari vardır. Elindeki takımlar yeterlidir, At-çek ise yer müsaiy değildir. Şimdiden iyi tatiller rastgele
İyi tatiller yem konusunu da gideceğin yerde etrafındakilere bakarak ve sorarak çok kolay temin edilebilir.
yardım için çok teşekkür ederim bu arada bende yazlığa gidiyorum yarlık çok yakınmış denize iskele varmış ordan atarsın dediler ama gidip görecegiz..