rhabalar Adım Semih. Başakşehir de oturuyorum. Karasuda gölde bir balık tutma deneyimi (Remixon power 5000 olta ile ) yaşadıktan sonra daha düzgün ,amatör kullanıcılar için daha kolay ve sıkıntı yaratmayacak olta ve kamış önerileri talep etmekteyim. Çok fazla bütçe ayıramadığım için balığa göre değil genel bir olta kamış tavsiyesi almak istiyorum. Gölde ve denizde kullanabileceğim bir olta olmalı. Gölde sazan ve kızılkanat denizde ise çupra ve istavrit için kullanmak istiyorum. Bunun yanında bu balıklar için hangi malzemeleri almalıyım bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim..Aslında bu balıkları tutmak için hangi malzemeler olmalı (ne tür kanca , ne tür şamandıra , ne tür fırdöndü ) yanımda ve sürekli kullanılan araç gereç varsa onları da öğrenmek(makas pense falçata vb ) isterim. Olta ve kamış için bütçem 350 tl ..Okuma markasını pek övüyorlar ama sizin önerilerinizi ve tavsiyelerinizi dikkate almak .Bu ürünler 2 nci elde olabilir.Varsa elinde olan söylerse sevinirim Ve ayrıca istanbulda Avrupa yakasında eşimle beraber balık tutacağım sakin balık tutma yerleride söylerseniz sevinirim
Avlak konusunda arnavutköy eski domuz çiftliğinin olduğu yer sakin biryer hem piknik hem de balık tutabilirsiniz. Yalnız solucan türünden başka hiçbir yeme vurmuyor bile.