ya arkadaşlar ben amatör balıkçıyım benim çekceğim balık en fazla 600 gr ben tabi bilmediğim için öğlesine bir kamış bir makina aldım ama iyimi bilmiyorum makine eagle kamış spıdermi ne öyle bişey 180 cm nediyosun iyimi ben bikere gittim onla balığı 10 15 tane taran japon kaya falan çektim nediyosun iyimidir yardımlarınızı bekliyorum HADİ RASTGELE
Yanlış anlaşılmasın... Alınan malzeme alınmış alınmıştır İyisi kötüsü tartışılmaz Lakin.... Nerde kullanılacağı önemlidir. Sizin almış olduğunuz kamış 180 ise bence tekne için uygun ama kıyıdan düşünürseniz uygun değil... Kullanma amacınızı belitmeniz bize yol gösterektir.
Arkadaşım işte bu oltayla birkere balığa gittim ondada boş dönmedim barajda tutuyorum kıyıdan atıyorum iyi gibi ama birde size danışayım dedim yani ben amatörüm bilmiyorum ama yine paylaşım için sağol HADİ RASTGELE
Sanırım 11 yaşında biri için yeterlidir bu olta. Acemiliğini atarsın bu olta ile. Bir de yazı yazarken imla ve dilbilgisi kurallarına dikkat edersen çok iyi olur ( değilmi ? ) küçük dostum. Hadi sana iyi avlar ve paylaşımlar dileyelim.
bu çocukta tik var tik geçende bi yerde yazısını okudum her cümlede (nediyosun) abicim annen baban seni bi doktora götürsün ileride kalıcı olabilir
abiler ben bu siteden üyeliğimi kaldırmak istiyorum öyle bişey olabilirmi olmazsada girmem siteye olur dimi nasıl olsa çok balık sitesi var nediyosunnnnnnnnnnnnnnnnnn
Muahammed kardeş küsmeye gerek yok. Buradaki herkes dostane tavırlarla konuşur. Daha öğreneceğin çok şey var burada...