Bogazda istavrit için ve aynı zamanda zargana gibi hafif balıklar için okuma avenger 40 ımı tavsiye edersiniz shimano catana 4000 imi cok acil lazım saygılar.reeling
merhaba,hoşgeldin, öncelikle kendinizi üye tanıtım bölümünde tanıtırsanız çok daha iyi olacak kanısındayım.
Ben 40'lık Catana kullanıyorum ve memnunum. Okuma avenger'in de sağlam bir yapısı var ancak hiç kullanmadım.
Hangisi daha ucuzsa onu al. ama şu var. Boğazda yarın palamut yapacak, lüfer olacak vs. Ve sen makinenin limitlerine takılacaksın. almışken iyisinden bir surf makine al. Daiwa iyidir, Emcast'larda fiyat olarak makul.
merhabalar serdar abi .emcast hangi serisini önerirsiniz.advanced 5000 modeli ve daha uygun fiyatlı ecsw 4500 veya 5000 .modeli var.ecsw surf kafa gibi duruyo.ama 4500 boğaz için küçük kalırmı bilemem benim hiç daıwa makinam olmadı da cyrr ondan dolayı daıwa hakkında çok bilgim yok ama en yakın zamanda almayı düşünüyorum windcast serileri dikkatimi çektide.iyi akşamlar.
Advanced, biraz daha ağır olsada, daha seri sarar, bir turda 106cm. Bu da makinenin daha az yormasını sağlar. Elbette bununla lüferden kaşık kaçırman, palamuta sahte atman gerekirse vs. çok daha iyi işte çıkarırsın. Ayrıca kafası ip misina içinde uygundur. Windcast daha ziyade Tatlı su içindir. Tuzlu suda paslanıp elinde kalmaz tabi, ama devri, kolu vs. tatlı su, beklemeli avlara optimizedir.