OKUMA TRAVERTINE TR65 OLTA MAKİNESİ LİNEAEFFE SPIRIT SURF 390 cm OLTA KAMIŞI MALZEMERİM.BUNLAR KULLANMAYI HİÇBİLMİYORUM İKL OLTAYI KARIŞTIRMAN SONUCU TAA BİLYALARAKADAR MİSİNAYI SARMIŞTIM ARKADAŞIM DÜZELTTİ SAHİLDE SADECE KURŞUNLA ATMA SARMA DENEMELERİ YAPTIM ..ŞİMDİ EVDE TEKRAR AÇİM DEDİM AÇTIM YEM TAKTIM AMA SARMA İŞİNİ YAPAMADIM YİNE ELLE SARDIM MİSİNAYI..ŞUAN EMNİYETTİ KAPALI HALDE SARILI AÇMAK VE SARMA İŞİ NASIL YAPILIYOR,SARMA EMNİYET DEMİRİ KAPALIYKENMİ OLUYOR GÜYA DENEDİM AMA BİDE EVDE YERE PARALEL TUTUORUM MAKİNEYİ KAMIŞLAR AÇIK OLMADAN SORUN BUNDAN MI BNA DETAYLI İZAHAT YAPICAK BİR KİŞİ OLURSA ÇOK MEMNUN OLUCAÖ ((((((
Sevgili Yekta (yeknet) videolamış. http://www.dailymotion.com/video/xjcdxa_misinayy-makaraya-baylamak_sport
bende 1 seneye kadar hiç bişey bilmiyordum aynı senin anlattıkların başıma geliyordu.sana tavsiyem biraz zaman ve gözlem daima işi bilenlerin yanında ol ve takip et
Selamunaleyküm, Hemşehrim ve aynı takımlara sahip biri olarak sana tek tavisyem görerek öğrenmedir muhakkak eksikiklerini internetten kitaplardan araştırarak giderirsin ama bir yere kadar.Bunun için en güzeli bakmaktır sormaktır,yinede takıldıgın bişey olursa çekinmeden burada sorabilirsin. İyi günler.