Merhaba arkadaşlar.. İnternette gezinirken shimano markalı bir ürünle karşılaştım.Gayet kullanışlı geldi.Her zaman makineyi kamıştan ayırmak istemeyenlere ve makinanın ve misinanın hasar görmesini engellemek için ideal bir aparat.Özellikle avlak değişimlerinde ve araçlarında askılı olta aparatı kullananlar için güzel bir çözüm.Sizlerle paylaşmak istedim. Konularda arattım bulamadım.Konu yeri uygunmu bilmiyorum uygun değilse yönetici arkadaşlar değişiklik yaparlarsa memnun olurum. http://mihtaroglu.blogspot.com/2010/12/olta-makinesi-koruyucu-kilif.html
Makara-misina tamam. Ancak kamış daha bir itina ister. Takımın tamamını (makara, misina, kamış vs.) korumaya yönelik üretilen kılıflar da mevcut.
Tamami ile katılıyorum.Ancak kullanmak isteyenler olabilir diye fikir paylaşımında bulunmak istemiştim...
evet kullanmak isteyenlerdenim. burda bulsam alacağım. yurtdışından getirmeye değmez. Avlağa makine kamış üzerinde giderim genelde makineyi korumak için ideal.
Burada satılan malzeme şu şekilde..Pek profesyonel görünmüyor... Ürün Kodu :32-06.1006 Marka :HORİZON Fiyatı : 8,50 TL Havale ile : 8,08 TL K.Kartı ile : 8,25 TL
evet bu pek iyi değil. Shimano'nun ki gibi kolu dışarda bırakıp makineyi iyi saran bir kılıf olması lazım. Ölçü alıp yaptırmayı düşünüyorum.
şöyle bir çanta 2 3 parçalı kamışlarınızı taşımada daha güvenli geldi bana,büyük göze parçalı olta kamışlı takımınızı yerleştirirsiniz,resime göre üstdeki bölüme teleskop kamışlımakinalarınızı yerleştirirsiniz,ayrıca bir bölmesi daha var,resime göre tam sırt kısmım da,burdan gözükmüyor,sırf kamış koyacaksanız hiç denemedim ama bayağı kamış alır içine en düşük ihtimal 3 tane makinalı kamışı içine raht alıyor,iğne takım vs yide alıyor içine,hatta yemi de koya bilirsiniz,sırtınıza yüklenin doğru meraya rasgele Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Merhaba Kadir bey çanta şeklinde isterseniz Olta takımları için özel üretilmişler var zaten.. AÇIK KAPALI
çantalar arabada taşımak için ideal ama avlak yerine kova ve takım çantası da götürülüyor kamış çantası fazlalık. Kamışı makine ile birlikte taşımak için böyle bir kılıf faydalı olur.