Arkadaşlar, olta makinesini taşırken makinenin zarar görmemesi için 'en iyi hangi şekilde taşınabilir?' diye düşünürken bu amaç için üretilmiş kılıflar olduğunu gördüm. "Malzemeni kendin yap" bölümünde farklı fikir ve üretimler olabileceğini düşünerek, bu bölümü de baştan sona okudum. Ama adx nickli Adil arkadaşın girişimi dışında bir şeye rastlayamadım. Bu başlık altında, makine taşıma amacıyla kullandığınız kutu veya çantaları, ayrıca fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Yorum ve katkılar için şimdiden teşekkürler...
ben brandacıya kamış ve makine içine birlikte sığabilen su geçirmez branda bezinden fermuarlı askılı kılıf yaptırtdım motorda giderken sırtıma asıyorum çok iyi oluyor ama brandacılara yaptırmak zor bugün git yarın gel diyorlar küçük iş olduğu için uğraşmak istemiyorlar
Makinanin boyuna gore TL 2.5 - TL 5 arasi degisen fiyatlardan plastik kutulardan aldim. Evde dolapda duruyor. Ava giderken kutuyla beraber cantaya koyuyorum.
abim internetten neopren kumaşı ayrıca cırt cırt malzemeyi araştır al kendin elinle istedigin boyda dik kalıp istersende internette sana örnek te çok dilersen iki renk te yapabilirsin ben pek kutu götürme taraftarı degilim kılıf en iyisi
bazuka çanta almak niyetindeydim zamanında ama sonra düşündüm ki makine dışarda öksüz kalıyor bende her ikisini alan bişey düşündüm kiii bison marka hem kamış hem makine alan brandadan hallice fermuarlı gayet kullanışlı bişey buldum çöllü av da.... motora binerken asıyorum sırtıma yalla yola
Özel bir kutu aramaya gerek yok. Ben fotoğraf makinesi kutusu kullanıyorum. Bazuka gibi dışı sert, fermuarlı. Taşıma sapı da var. Etrafınızdaki kutuları gözden geçirin. Bulamazsanız düşünürsünüz