Selamlar dostlar uzun zamandır foruma giremiyordum internet sıkıntım yüzünden ama artık sizlerle beraberim.Uzun zamandır katkı sağlayamıyorum bismilah deyip şöyle bir giriş yapayım dedim.Sanırım aramızda olta takımı olmayan yoktur.Varsa bile yönlendirdiğim adres sanırım işinize yarar.Görüşmek dileğiyle... www.bendeistiyorum.com Remixon Olta Seti 29 Haziran 2008 Dün, 23:00:00 Remixon Kamış Remixon Makara 100 metre misina 10 adet iğne 10 adet klips 5 adet kurşun malzeme kutusu Remixon Kamış Kapalı uzunluk 71 cm Açık uzunluk 360 cm Parça sayısı 6 Fırlatma ağırlığı : 50 - 100 gr Remixon Makara Makara kalibresi: 50 Ruman Sayısı:1 Devir oranı: 5,01 (Yüksek Devirli) 220 metre misina kapasiteli (0,40 mm) * Ürüne ait resimde kullanılan malzeme kutusunun içerisindeki parçalar kutu içeriğinde değildir. * Makara resmi temsilidir. Makara rengi kırmızı/metaliktir. * Ürün parçaları birleştirilmiş, olta hazır şekilde elinize ulaşacaktır. Fiyat: 19.99 YTL
slm Ucuz etin yahnisi iyi olmaz derler. 19-20 liralık takımla balığa çıkmak hayal kırıklığına davetiye çıkarır.demişler ya ucuz mal alıcak kadar zengin değilim diye.birkere al pahalısını al iyisini al.Pahalısını al derken tabiki araştırıp öğrenip en kaliteliyi en ucuza almak derim.
Ben bunu oltası olupta yanında yedek olarak bulundurması gereken bir olta olarak ilan ettim.İstanbulda olduğum için deniz kıyı balığı avcılığı için uygun diye düşündüm yayın sazan avcılığı gerçekten yorucu bir avcılıktır.Bu makinanın ve kamışın bu zorluğa dayanabileceğine pek inanmıyorum...
babalar balık tutarken çocuklar rahatsız etmesin diye çocuklara alınabilir belki onun dışında ciddi bir set olduğunu düşünmüyorum. bi arkadaşıma kamış almaya gittik adam gibi bi kamış yerine 10 ytl lik bi kamış almaya karar verdi ısrarlarım sonuç vermedi ve ertesi gün yakaladığı bir büyük balık (muhtemelen kuzu)kamışı 2 ye böldü ve o misinayı tutuğunda kamışın parçalanması sonucu kalamadan misina alamayan balık misinayı kopardı. hayatının trofelerinden birini 10 ytl ye vermiş oldu. balıkçılık masraflarında en az parayı malzeme çeker. düşünün 200 ytl lik bir set yapsanız 5 sene balığa gidersiniz. bu beş senede yakacağınız benzin hatta oltaya takacağınız yem kamış makinayı kat be kat gecer yani zevkin içine su kaçırmamak için böyle oyuncak setlerden uzak durun. ben balık tutmayı değil elimde olta kıyıda durmayı seviyorum diyorsanız buyrun
aynen dedıgın gıbı guzel abıcım eylence maksatlı cınlerbıle daha ıyısını yapıyo artık merdıven altı imalat bunlar kanmayın markası bıle feyykkk kardesler
Arkadaşlar her markanın vardır bir ucuz serisi remixon yeni başlıyanlar için gayet iyi bir başlangıçtır http://www.remixon.com/pages/rmxn-03-reel.html den bakınız.....bir sürü modeli var king ve matrix makineler gayet kullanılışlıdır.. horizon bofalo kamışlar iyidir..CARP ve CARBOSURF surfcastig kamışlarıda yakından gördüm gayet saglam..ülkemizdeki balli başlı uzak dogu+avrupa (shımano+daiwa+mitchel+dam+ vs)markalarının dışındakilerin hepsi aynı teknolojinin ürünüdür..sadece markalar değişir..fazlada üstünde durmayın derim..