Olta takım tavsiyeniz

Konu, 'Takım Çantası' kısmında Theodore tarafından paylaşıldı.

1. Theodore

Theodore Evren

Herkese merhaba
    Ben balık avlama hobimi uzun süredir içinde yaşatan ve hayatın içinde fırsat buldukça bu hobiyi yaşayan biriyim. Sizden ricam aşağıda belirteceğim kriteler dahilinde bana kamış ve makina vs tavsiyelerinizi belirtmeniz
    Burdaki üstadlarımızdan özellikle ricam bu kardeşinize yardımınızdır. Forumu inceledim ve kafam oldukça karışık.
    Şu anda basit bir teleskobik kamış ve standart bi makinam var.
    Almam gereken ideal bir takımı önermenizi rica ederim. Marka ve fiyat olarak sınır koymuyorum. Makina, kamış, set, iğne kalınlığı vs herşeyi belirtebilirseniz memnun olurum. Avlanacağım yer genellikle tekne olacak. Ufak ve büyük balık avlamaya uygun olmasını tercih ederim. Almışken iyi bir takım kurmak istiyorum. Şimdiden herkese teşekkürler

2. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    Son düzenleme: 7 Haziran 2011
  3. ufuk1306

ufuk1306 ufuk

merhaba. istanbulda yaşıyorum. deniz ve tatlı su için olta takımı alacam bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim, telden ararsanız size geri dönüş yaparım şimdiden teşekkürler 505 891 36 99

4. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    Alo Balıkavı Net hattı gibi oldu.. maşallah..:)

5. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    Bak sende Tevfik abinden faydalan bari..

6. Theodore

Theodore Evren

Bende mesajları görünce başka tavsiyelerde gelmiş diye sevindim ancak burası chat kanalına dönmüş :)
    Diğer tavsiyeleri de rica ederim. Saygılarımla

7. OMMG

OMMG OKAN

http://www.caglaravonline.com/?urun-479-ACCURATE-Xnergy==JIGGING==-ACCSJ5006C-KAMIS.html

http://www.caglaravonline.com/?urun-411-ACCURATE-BOSS-EXTREME==-BX2-600-OLTA-MAKiNESi.html

http://www.caglaravonline.com/?urun-571-ACCURATE-ACCUBRAID-65-LB-0-41-mm-450-mt-.html

Eğer bütçe olarak problem yoksa,yukarıdaki takım bir kere alıp senelerce ,tekneden yemli av- sırtı- jigging gibi disiplinlerde kullanabilirsin.Bir sürü malzeme ile ( sırtı takımı ayrı,yemli takım ayrı,jigging takımı ayrı ) gezmektense tek takımı alıp gidebilirsin.

8. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    http://www.avmarketi.com/asp/group/36/Olta-Makinalari

29 farklı marka , ve yüzlerce makine ve kamış, varken sana tavsiyem bizzat kendin görerek alman..

Burada söz konusu olan , (Senin için) marka modelden önce tekne avlarında kullanılması gereken malzemenin ne tipte olması.. , amaca uygun olması,

Jiğ de kullanacagın kamış, yemli avda sert gelir , yemlide kullanacagın kamış jiğde yumuşak kalır, çıkrık kamış desek o dahada farklı bir olay..

Daiwa-Shimano-Okuma -Mitchel saglam markalar vardır.. bol çeşit bir magazaya girdiğinde , amacını söylediğinde yardımcı olurlar..

Bu tip ortamlarda sana verilen tavsiyeler,, üyelerin genelde kullandıgı ve memnun kaldıgı ekipmandır..

Ve en önemliside ,,,,

verilen tavsiye adedi 5-10 gibi oldumu yine kafan karışacaktır..;)

Kolay gelsin...:)