merhaba ben izmirden aytun at çek için bir olta takımı aldım sizlerede danışmak istedim kamşım: okuma alumina 8 makinam:kobe 3500 sahtemde :river2sea rover g15r yardımlarınızı bekliyorum satıcı hiç samimi gelmedi
Oldukça iyi bir kamış,iyi bir makina,oldukça iyi bir sahte almışsınız ,güle güle kullanın ,aramıza hoşgeldiniz....
Atari ne kadar bu kamisin rover 98 g15r cok kötü hic is yapmaz bana gönder sen onu Şaka bi yana g15r piyasada pek kalmayan bi ürün herkes methediyor bendede 25r olani var hayirlisi olsun levrek yakalarsan al karsina oturt sor bizim buralaRa nerelere ne zaman ugrarmis
makinayı bilmıyorum ama diyerleri güzel..atcek için coromonun ufak makinaları vardı çok hafif yormuyo seni..ayrıca umarım kamışı boyuna orantılı almışındır..uzun bi kamış seni yorar ve elindeki sahteye aksiyon vermni zorlasdırır..rastgele
makinana bakdım özelliklerine hoş bişeye benziyo ama yedek makarası yok..kayalara veya sert zemine koydugunda makara agızı aşınıyo misine takılması yaşanıyo....
walla ah bi uğrasa bizim izmirede dün tutcam die denizi boyladım acaip heves kırıklığı var mütiş dalga konusu oldum avlak sorununu bi halletsem ah bi halletsen izmir içi gitmediğim yer kalmadı desem yeri
güvendiğin yerden şaşma derim bak bana takribi 3 aydır aynı avlaktayım hiç birşey tutamadım ama sor bi mutlumuyum tabikide mutluyum dalga konusu oldum derken? diğer vatandaşlar tutuyormu da sen dalga konusu oluyosun?
yok onlar yandaş oltayı sallarken ayağım kaydı copssss denizebizim arkadaşlar adam oltyla yapamadı girdi suya balık avına die takılıolar işte neymiş bir pirimatın hayatta var oluş savaşı bu düşüşten borsalar etkilenirmi felan die artık onur meselesi oldu bu g.. balığı tutmak
hayırlı olsun güle güle kullan, aldığın ürünleri bilmediğim için yorum yapamıyorum. makina ilgili olarak, kolay katlanır kol, küçük tanbur, ağır yükler için ideal, 5 lik devir fena değil, 312 gram olması mükemmel, bana göre dezavantajları, ensiz, derin ve küçük kafa olması dezavantaj, sarması zaman alıyor, tuzlusu koruması varmı bilmiyorum?
O yandaslari gülerken tutar denize atardim senin yerinde olsam Resmen burdan KIL oldugum tanimadigim adamlara banghead Olsun balik pesinde mubahtir bunlar hayatini kiraathane disko bar meyhane ivir zivira harcicana denize düs balik pesinde kos daha iyi ben sahile kendimi dinlemek icin inerim takarim kulakligimi he balik tutarsammi(daha tutamadim ama) bu da denizin bana hediyesi olur Topladigin takim güzel kamis makine ama sahteni cogu kisi ariyor ve bulamiyor buna bende dahilim dikkatli bak ona baliga da g.. deme bidaha
eyw dostum saol bu arada g15rden bulursam sana hemen haber veririm ya kamış için cok sert dienler var bilemedim makinada kime sorsam duymadım dio
Kamis cok mu sert sor kadir abiye cevaplasin onda bi düzine var o kamistan diye biliyorum makineyi takma kafana elbet bi kullanani vardir
Makinasi RYOBİ KOBE pekte duyulmamis degil heralde sadece makaradi dar ve derin onun disinda bence uygun takim