Öncelikle selamlar... ben bu işe yeni merak sardım..formunuzu okuduktan sonra tatbiki olmasada bilgi sahibi oldum. Ancak henüz bir olta takımı almışta değilim...malum önümüz yaz ve ben tatilde balık olayına başlamak istiyorum..öncelikle Marmaris Turunç tarafında kıyıdan balık tutmak istiyorum...daha sonra istanbula gelince devam etmek istiyorum....bana önereceğiniz kamış motor ve takım ne olabilir?? şimdiden teşekkürler....
Koray Öncelikle aramıza hoşgeldin Almayı düşündüğün takım için nekadar bir bütçe ayırdığını yazarsan daha doğru önerilerde bulunabiliriz
öncelikle ilginizden dolayı teşekkür ederim... valla yaklaşık 150 ytl düşünüyorum.. çokmu az bir bütçe eğer az derseniz arttırabilme şansım var...sorun olmaz. ben doğru malzemeyi almak istiyorum sadece.... bu arada forumdan öğrendiğim kadarıyla Turunç tarafında karagöz, mercan vbg. balıklar yakalayabilirmişim bu doğrultuda verirseniz önerileriniz sevinirim...
Ben size 2 makine tavsiye edeyim kararı siz verin..Fiyatları biri dediğiniz miktara malolacak diğeri biraz aşabilir.. 1.Makine Önerim 2.Makine önerim 1. kamış önerim 2. Kamış önerim.. Size uygun olan boyu kendiniz seçebilirsiniz