olta

Konu, 'Makineler' kısmında h_can tarafından paylaşıldı.

1. h_can

h_can CAN

En İyi Avı:
    kefal
    Amatör balıkçılık konusunda yeniyim iyi bi göl oltası almak istiyorum önerilerinizi bekliyorum..
    saygılar...

2. DEREBEY86

DEREBEY86 iBrAhİm

muallakta

bu konuda yardım istemişsin fakat avlayacağın balığı yazmamışsın

3. DEREBEY86

DEREBEY86 iBrAhİm

sazan için teleskopik kamış ve uygun makina turna sudak kasna için ise spin kamış ve uygun makina uygun luktan katım cebinin uygunluğu

4. h_can

h_can CAN

En İyi Avı:
    kefal
    verdiginiz bilgiler için teşekkür ederim...
    ben kış zamanı galatada yaz zamanıda elazığda keban gölünde bulunuyorum İstanbulda ömerli barajınada gidiyorum yani şöyle her balığı idare edecek makina ve kamış bulamazmıyım uygun fiyata

5. DEREBEY86

DEREBEY86 iBrAhİm

at çek için spin kamış kullanmalısın beklemeli avlar için ise teleskopik kamış yada dip oltası kullanmalısın tek olta ile idare edeyim dersen mesafe sıkıntısı yaşarsın yani yemini istediğin mesafelere düşüremezsin

Son düzenleme: 6 Nisan 2011
  6. h_can

h_can CAN

En İyi Avı:
    kefal
    peki bu işi iki kamış bir makinayla halledebilirmiyiz ? :)

7. DEREBEY86

DEREBEY86 iBrAhİm

at çek için ince misina beklemeli avlar için ise biraz daha kalın misina olması lazım

8. h_can

h_can CAN

En İyi Avı:
    kefal
    ben biraz araştırdım da at çeke gerek yok bence normal bi olta alıcam toplama 60 tl ye kadar falan , çok kapsamlı bir ortam nasip kısmet artık olta ne kadar gider bilmiyorum gidicegim yerlerde belli İst de oldugum zaman Galata , Ömerli vb. Elazığ da oldugum zamanlarda keban...

9. KorkutAta

KorkutAta Muharrem

Favori Kamış:
    D.A.M FZ SPIN 215 CM
    Favori Makine:
    Okuma Flame 20
    En İyi Avı:
    sazan, 13,1 kg.; gökkuşağı alası, 2 kg.
    Sen hele bir başla canım kardeşim, merak etme bir müddet sonra oltalar boy boy dizilir. Ben ilk makinama senin kadar bile vermeye kıyamamıştım. İş bankasının kredi kartında birikmiş hediye puanlardan ilk makinamı ve kamışımı almıştım. Fakat bu makinayı ve kamışı bir iki denemeden sonra beğenmeyip birine verdim ve yeni takımlar aldım. Şu an spin, surf ve göl tipi olmak üzere 7-8 takım oldu. Mikrop bir kez kanına girmeyiversin... (Ama bu mikrop adamı mutlu ediyor, buyursun gelsin:))

Son düzenleme: 7 Nisan 2011
  10. h_can

h_can CAN

En İyi Avı:
    kefal
    haklısın aslında bizde böyle bi başlangıç yapıyoruz 60 tl ile açılışı yapıcaz hayırlısı... :)