arkadaşlar beklemeli avlarımda ve canlı yem kullandığım zamanlar oltaları sabitleyecek yer arar dururdum hep bu gün sanayide bi ayak yaptırdım ayakları kapanır olduğu için taşıması ve saklaması çok kolay olacak biraz küçük oldu gibi ama çok kullanışlı olacağına inanıyorum fotoğrafları çektikten sonra sprey boya ile boyadım çok güzel oldu
Elinize sağlık. İnsanın kendi ürettiği birşeyi kullanması ayrı bir haz verir . Ama olta ayağınız biraz ağır bir malzemeden yapılmış gibi görünüyor. Kıyıdan , kayalık alandan , yüksek kaya başlarından vs. olta atarken biraz hantal kalabilir .Zira çoğu zaman olta attığımız yerler elimizde eşyalarla bir süre yürümek zorunda kaldığımız yerler. Sırt çantanıza takabileceğiniz yada çanta içine koyup sırtınıza asabileceğiniz şekilde olsa sanki daha pratik olabilirdi.
güzel duruyor elinize saglık fakat birşey merak ettim oltalar o şekilde beklerse balık vurdugunda tasmalama işlemi gecikmeli olmazmı oltayı nasıl tasmalayacaksınız
Çok doğru bir tespit . Bravo :thumb: Kamışı üçgenin içine sokmadan dış kısmından dayayarak koymak gerekecek.
Güzel olmuş. Kendin yapınca bir şeyi daha değerlidir. Ağırlığına gelince, belki sahile götürüp orada sabitleyecektir, belki de sahilde oturuyordur, balkonda kullanacaktır. güle güle kullan.
özkan gözüktüğü gibi hantal ve ağır değil ayakları kapanabiliyor denedim canta gibi tak koluna devam et yoluna kullandığım yerler sahilde yada iskelede kullanacağım için kendi şartlarıma göre çok ideal arabadan indirdikten sonra yürüme mesafem zaten 50 metre kadar
kadir tasmala işlemine geç kalmam daha önce oltaları farklı yerlere sabitliorum canlı yem kullandığım zamanlarda burada aldığım balıklar kilo üstü oluor bi vurduğu zaman hopp ortalığı inletiyor tasmalamadan ötürü bi sıkıntı yaşatmayacaktır zaten oltaları koup cıkartması çok zahmetli olmuor senemesini aptım inşallah hava ve deniz durumu iyi olurda yarın sahgilde test etmiş olurum